Zoek
Sluit dit zoekvak.

Althen Sensors & Controls BV is exclusief distributeur voor ASC in de Benelux

Althen Sensors & Controls BV is exclusief distributeur voor ASC in de Benelux
6 feb 2020  |
Althen BV heeft in januari met de Duitse sensorspecialist ASC een exclusieve distributieovereenkomst getekend voor de Benelux, in navolging van haar zusterbedrijf Althen GmbH.

ASC is producent van hoogwaardige acceleratiesensoren, gyroscoopsensoren (IMU’s) en inclinatiesensoren en produceert al haar producten in Duitsland.

ASC Sensoren worden al jaren toegepast in industrieën zoals de railway, civiele techniek, automotive, procesautomatisering, (duurzame) energie en de luchtvaart. De sensoren worden gebruikt voor test & measurement van componenten, machines, constructies en voertuigen. “We zijn erg blij dat we ons productportfolio kunnen uitbreiden met de hoogwaardige sensoren van ASC. We zoeken altijd naar partners die samen met ons en de klant ook maatwerk oplossingen kunnen bieden. ASC is een perfecte partner, omdat flexibiliteit voor ons allebei essentieel is”, aldus Thijs Haselhoff, managing director van Althen BV.

De overdracht van de exclusieve distributierechten voor de Benelux-landen is een nieuwe mijlpaal in de succesvolle samenwerking tussen de twee middelgrote bedrijven. “Het was erg belangrijk voor ons om een ​​verkooppartner te vinden die past bij onze bedrijfsfilosofie”, zegt ASC CEO Renate Bay over de nieuwe samenwerking. “Althen hecht, net als wij, veel waarde aan klantgerichtheid, flexibiliteit en innovatieve sensoroplossingen.”

Internationale distributie

Naast de exclusieve distributieovereenkomst voor Duitsland en de Benelux zal Althen de producten van ASC ook distribueren in landen waar zij actief is, zoals de VS, Canada, Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken. Door de samenwerking breidt ASC haar verkoopnetwerk in deze landen aanzienlijk uit.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Confidence for visionary engineers: Althen Sensors & Controls zorgt voor zekerheid en vertrouwen bij haar klanten. Wij zorgen ervoor dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken als het aankomt op sensoren en meetoplossingen....

Gerelateerde berichten