Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dinnissen Process Technology presenteert nieuwe innovatie: De Big-Bag Conditioner

Dinnissen Process Technology presenteert nieuwe innovatie: De Big-Bag Conditioner
4 dec 2020  |
Met de Big-Bag Conditioner zet Dinnissen Process Technology een nieuwe stap in de richting van nog snellere en soepelere productstromen.

Voor veel producenten is het legen van Big- Bags op dit moment een moeilijk en traag proces. Het product in de Big-Bags is vaak (tijdens het transport) samengeklonterd en stroomt daardoor niet goed uit de Big-Bags. Dinnissen komt met een oplossing voor dit probleem, in de vorm van de Big-Bag Conditioner.

Wat doet de Big-Bag Conditioner?

De Big-Bag Conditioner is ontworpen om samengeklonterd product los te maken, wat resulteert in een soepele en snelle productstroom. Deze innovatie versnelt het productieproces doordat Dinnissen Process Technology het conditioneren en het afvoeren van Big-Bags combineert in één oplossing. De Big-Bag Conditioner is ontworpen, gebouwd en getest in eigen huis en is daarnaast getest met de producten van de klant. Het gevalideerd systeem zorgt voor conditionering en ontlading in één station en de hoge ontladingssnelheden zorgen voor een versneld productieproces.

Meer in Verpakking

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Bij Dinnissen Process Technology zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers weten dat ze...