Solids, Pumps & Valves en M+R 2023

Solids, Pumps & Valves en M+R 2023

Voor de volgende editie van Solids, Pumps & Valves en M+R hebben al meer dan de helft van de deelnemers zich reeds gecommitteerd aan het event in 2023. Van Gent: “Wij kijken ernaar uit om met hen op 4 & 5 oktober 2023 een nieuwe editie te draaien.

Deze editie zal wederom weer in het teken staan van de toekomst, waarbij alles voor de procesindustrie samenkomt en ingespeeld wordt op actuele uitdagingen en ontwikkelingen. Anders dan andere edities, zullen we in de periode naar oktober 2023 in contact blijven met de community via gerichte online en offline initiatieven.”

Van Gent: “Samen met onze partners bekijken we hoe we onze krachten gaan bundelen en de industrie verder kunnen blijven helpen met de uitdagingen van vandaag én morgen.”

Date
4 okt 2023 - 5 okt 2023

Dit evenement wordt georganiseerd door

Easyfairs events geeft bezoekers een visie van de toekomst. Dankzij specifieke tools en kennis waarmee u vol vertrouwen vooruitblikt. U ontdekt er op zijn minst een succeservaring, waarschijnlijk zelfs een écht keerpunt in uw bedrijfsleven. Easyfairs, binnen zijn rol van eventplanner, anticipeert op uitdagingen waarmee u en uw bedrijf in de toekomst ...

Easyfairs-bulktech