Zoeken
Sluit dit zoekvak.

M+R Rotterdam 2023

M+R Rotterdam 2023

M+R is een tweejaarlijkse vakbeurs en conferentie in Rotterdam, gericht op procesautomatisering, instrumentatie en regeltechniek. De beurs trekt bezoekers uit verschillende industrieën, waaronder chemie, petrochemie, voedingsmiddelen, farmacie en energie. Het belangrijkste doel van de beurs is om professionals in deze industrieën samen te brengen om te netwerken en nieuwe technologieën, producten en diensten te ontdekken.

Tijdens de beurs exposeren verschillende bedrijven hun nieuwste producten en diensten op het gebied van procesautomatisering en regeltechniek. Bezoekers hebben de mogelijkheid om de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van automatisering en regeltechniek te bekijken en te bespreken met deskundigen uit de industrie. Er zijn ook verschillende seminars en workshops waarin actuele onderwerpen en trends in de industrie worden besproken.

De M+R vakbeurs is een unieke kans voor professionals in de procesindustrie om hun kennis te verbreden, nieuwe contacten te leggen en innovatieve oplossingen te vinden die de efficiëntie en kwaliteit van hun processen kunnen verbeteren.

Date
4 okt 2023 - 5 okt 2023

Location
Ahoy Rotterdam

Share this event

Uitgelichte video

Evenementen

Events