Flag of NetherlandsHitma Groep B.V.

Werkt u het liefst samen met technische specialisten die uw taal spreken? Die de processen in uw bedrijf en eventuele knelpunten begrijpen en omzetten naar oplossingen? Dan is een kennismaking met de HITMA Groep zeker de moeite waard. Ook als u belang hecht aan logistiek maatwerk, kostenverlaging en procesoptimalisatie, komen wij graag met u in contact. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor een second opinion.

Binnen Hitma ontmoet u mensen met passie voor techniek. Medewerkers die met veel plezier op zoek gaan naar de juiste oplossing voor uw vraagstuk. Stuk voor stuk goed opgeleide techneuten en specialisten binnen hun vakgebied. Dat vakgebied kan een technisch component zijn, maar altijd in relatie tot uw proces en de industrie waarin u werkt.

Hitma: Een vooruitstrevend bedrijf

Vanaf onze oprichting in 1926 hebben wij ons ontwikkeld tot een vooruitstrevende, laagdrempelige en daadkrachtige onderneming waar wordt geluisterd naar klanten en medewerkers. En we luisteren ook graag naar u.

Disciplines Hitma:

Procesbeheersing, filtratietechnologie, veerveiligheden, breekplaten, single use componenten, vlam- en gasdetectie, meten en regelen, gebouwautomatisering, monsternametechnologie en slangtechniek

Hitma Groep B.V.
Anton Philipsweg 1
1422 AL
Uithoorn
Noord-Holland
Netherlands
+31 (0)297 514614
+31 (0)297 514777
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief