*|MC:SUBJECT|*


MD sluis voorkomt slijtageproblemen, en Zwenkafsluiters in vergassingsinstallatie.
Bekijk in je browser


Click 'Download images' to view images


Adverteren »Aankoopgids »Bedrijf zoeken (A-Z) »

Sluizen, Kleppen en Afsluiters

placeholder_280_160.png
MD sluis voorkomt slijtageproblemen
Omdat de kogellagers zijn uitgebouwd, komen ze niet in aanraking met het product, dit voorkomt slijtage en/of lagerproblemen. Dit is een van de vele voordelen van de MD sluizen van VDL Industrial Products, al jarenlang specialist op het gebied van roterende sluizen.
Lees meer »
placeholder_280_160.png
Zwenkafsluiters in vergassingsinstallatie
Bij het verwerken van biomassa in vergassings- en pyrolyse-installaties komen syngassen en koolmonoxide vrij. Het is dan ook een vereiste dat deze gassen in gecontroleerde omstandigheden binnen het systeem blijven. Hierbij ligt de uitdaging in de toevoer van de biomassa in de reactor via de taktsluis.
Lees meer »

placeholder_600_120.png

Gerelateerde berichten
VAB Wisselklep van WAM “standaard ATEX gecertificeerd”
Bij de productie en verwerking van poeders en granulaten zoals, meel, graan, PVC, zaden, kunstmest etc, dient bij het ontwerp van de installatie de ATEX zonering in acht te worden genomen. Lees meer »
Monstername vaste stoffen eenvoudiger dan gedacht
Het bemonsteren van vaste stoffen in de vorm van poeder, grove of fijne deeltjes, korrels en andere vormen bulkgoederen kan veel eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. Lees meer »
Vakbeurzen Maintenance en Worksafe maken thematiek conferentieprogramma bekend
In 2020 vinden voor het eerst in Nederland de vakbeurzen Maintenance en Worksafe onder één dak plaats: 21, 22 en 23 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Lees meer »
‘Hygiënische machines zijn de trend’
Zeeftechniek is een van de oudste technologieën in de verwerking van stortgoed. Joachim Liedtke, technisch constructeur bij J. Engelsmann, vertelt over de eisen aan zeefmachines en de trends in de zeeftechniek. Lees meer »
Meer gerelateerde berichten »
Experts
VDL Industrial Products
placeholder_160_120.png
VDL Industrial Products heeft haar wortels in twee werelden. We zijn al decennia een vooraanstaand adviseur en producent/leverancier van componenten voor o.a. transport- en afzuiginstallaties en de verwerking van bulkgoederen. Een deel van deze componenten is in eigen huis ontwikkeld. We wijzen in het bijzonder op de roterende VDL doorvalsluizen, die een begrip zijn in tal van bedrijfstakken. Lees meer »
Euro-Manchetten & Compensatoren BV
placeholder_160_120.png
Euro Manchetten & Compensatoren is ruim dertig jaar gespecialiseerd in de productie van flexibele verbindingen en aanverwante producten. Wij leveren maatwerk producten van de hoogste kwaliteit en lopen voorop in het streven naar proces- en voedselveiligheid. Hierdoor kunnen wij een passende oplossing bieden voor elk probleem. Lees meer »

Over ons
BulkTech is hét interactieve multimediale platform voor de solids-procesindustrie in de Benelux.

gm_logo.png
Social Media Links

bt_facebook.png

bt_linkedin.png

bt_rss.png

bt_twitter.png
Adverteren


Adverteren »

Nieuws delen


Deel uw nieuws »Aanmelden


   |   


Voorkeuren bewerken


   |   


Afmelden