De big bag losstations van Van Beek: nét even anders (en dit is waarom!)

De big bag losstations van Van Beek: nét even anders (en dit is waarom!)
Op zoek naar een big bag lossysteem? Dan vliegen de aanbieders u vast rond de oren. Maar weet u waar u op moet letten? Hoe u een betrouwbare leverancier vindt? Wat dit bedrijf in huis moet hebben om aan (strenge) vereisten te voldoen?

Bij Van Beek vinden we dat u geen omkijken moet hebben naar het interne transport van droog bulkgoed. Dit kunnen we garanderen omdat we al decennia succesvol (en met veel plezier!) big bag losstations en transportschroeven ontwikkelen voor food, farma en chemie. 

Losstations in drie uitvoeringen

Onze Sales Engineer Joram van der Heijden vertelt: “Om de keuze te vereenvoudigen zijn onze big bag losstations verkrijgbaar in staal, rvs en hygienic. Steeds volledig afgelast, uitgevoerd met een minimum aan oplegvlak en voorzien van ronde kokers. Dat beperkt de kans op vervuiling en zorgt voor gemak.” 

Eén adres voor schroeftransporteur en lossysteem

Een doordacht ontwerp is echter nog geen garantie voor succes. Van der Heijden: “Dankzij onze kennis over schroeftransport kunnen klanten rekenen op een naadloze integratie van losstation en schroef. Op één inkoopadres van deze twee en op één aanspreekpunt voor vragen over doseren, lossen en transport van poeders, korrels en granulaten. Dus zijn er vragen, neem dan vooral contact op.”

Diverse opties en aanpassingen

Met aanpassingen en diverse opties zoals een big bag massageframe is er voor iedere situatie en omgeving een oplossing. Van der Heijden: “Eerst bepalen we samen met onze klant de gewenste uitvoering. Maatwerk is ook mogelijk. Daarna bespreken we de specificaties, wensen en eisen. Zoals hoeveel ruimte er beschikbaar is voor het big bag losstation. Of er sprake is van moeilijk stromend product. Of van explosiegevoeligheid (Atex).” 

Dit artikel is gepubliceerd door

Een Van Beek is altijd maatwerk

Van Beek is de specialist op het gebied van schroeftransport. Onze kernactiviteiten bestaan uit het verkopen, ontwerpen en fabriceren van schroeftransporteurs, Dino bulkwagenvullers en Celsius schroefwarmtewisselaars. ...

Van Beek schroeftransport