Solids Antwerpen, de Tweejaarlijkse Ontmoetingsplaats Voor de Poeder- en Bulkindustrie in België

Solids Antwerpen, de Tweejaarlijkse Ontmoetingsplaats Voor de Poeder- en Bulkindustrie in België
Op 16 & 17 november 2022 komen maar liefst 1500 professionals in bewerking, opslag en transport van droge bulkgoederen samen om elkaar te ontmoeten en zaken te doen met +120 exposanten & partners tijdens Solids in Antwerp Expo. U krijgt er een mooie kijk op de toekomst van procestechnologie.

Laat u inspireren door sectorspecialisten

Dankzij het seminarieprogramma in samenwerking met onze partners krijgt uw knowhow een essentiële update, verwerft u inzichten in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken.

Neem gratis deel aan deze seminaries over explosieveiligheid, machineveiligheid, duurzaamheid en andere actuele topics.

Innovation Tour & Award

Innovatie is één van de pijlers van Solids Antwerpen. Revolutionaire technologieën en ontwikkelingen, cruciaal voor de toekomst van de sector, om bezoekers te helpen bij hun uitdagingen. Het gaat hier niet om kortstondige nieuwigheden, maar om duurzame innovaties.

Volg deze gratis rondleiding langs duurzame innovaties, ontwikkelingen en materialen. Uw ticket naar de toekomst ligt hier. De exposanten die deelnemen aan de Innovation Tour maken kans op de Innovation Award. Deze prijs reiken we uit tijdens het afterwork event op 16 november september vanaf 17.30u. De ideale moment om te netwerken met de hele community. Iedereen welkom.

Registreer u nu

Verlies geen tijd en registreer u nu hier. Uw toegangsticket is onbeperkt geldig voor beide dagen en beide beurzen. Volop kansen dus!

Praktische informatie

Antwerp Expo
16/11/2022: 10.00 – 18.00 (afterwork event vanaf 17.30)
17/11/2022: 10.00 – 17.00

Dit artikel is gepubliceerd door

Easyfairs events geeft bezoekers een visie van de toekomst. Dankzij specifieke tools en kennis waarmee u vol vertrouwen vooruitblikt. U ontdekt er op zijn minst een succeservaring, waarschijnlijk zelfs een écht keerpunt in uw bedrijfsleven. Easyfairs, binnen zijn rol van eventplanner, anticipeert op uitdagingen waarmee u en uw bedrijf in de toekomst ...

Easyfairs-bulktech