Stortkabinet voor veilige verlading en stofvrije werkplek

Stortkabinet voor veilige verlading en stofvrije werkplek
DRUNEN - Voor een Arbo veilige verlading en het terugdringen van fijnstof is het stortkabinet van Van Beek een ideale oplossing. Daarbij beschermt een stortkabinet niet alleen tegen stofemissies, het verhoogt ook de productiecapaciteit en minimaliseert het productverlies.

Passende oplossing voor iedere situatie

Of het nu met een schep, vanuit een zak, big bag of shovel gebeurt, bij het verladen van stortgoed komt vaak veel stof vrij. Door het kabinet uit te rusten met extra’s kan Van Beek voor iedere situatie een stofvrije oplossing bieden.

Veilig

Met een stofafzuiging op het kabinet kan bijvoorbeeld een niet-gevaarlijke gebied (NGG) ontstaan. In andere gevallen kan de zone worden afgeschaald naar een veiliger niveau (van ATEX 21 naar ATEX 22).

Productieverhogend

Stortkabinet voor veilige verlading en stofvrije werkplekEen stortkabinet beschermt niet alleen tegen stofemissies, het verhoogt ook de productiecapaciteit en het ontstoffingssysteem minimaliseert het productverlies. Zo kunnen zakken handmatig worden geledigd op ergonomische werkhoogte. Bij het inpassen van het stortkabinet houdt Van Beek altijd rekening met de ruimte die de operator nodig heeft om zich vrij en veilig te kunnen bewegen. Voor het ledigen van big bags bevestigt Van Beek een big bag aandockmechanisme.

Extra opties

Bij een zakkenstortkabinet zijn tal van uitbreidingen mogelijk. Zo is deze te combineren met een big bag losstation. Daarnaast kan Van Beek een zakkenverdichter aansluiten voor het comprimeren van  lege zakken.

Ook kan Van Beek de zakkenstortunit uitbreiden met opties als een deur open/dicht melder, een elektronisch slot op de deur, een geïntegreerde stoffilter, een reinigingsluik, een magneetzeef, een sensor, een controlezeef, een filterunit, een klontenbreker, en meer.

Voor meer artikelen over Zakkenstort kabinetten bezoek hier onze Verpakking Tech Zone >

Dit artikel is gepubliceerd door

Een Van Beek is altijd maatwerk

Van Beek is de specialist op het gebied van schroeftransport. Onze kernactiviteiten bestaan uit het verkopen, ontwerpen en fabriceren van schroeftransporteurs, Dino bulkwagenvullers en Celsius schroefwarmtewisselaars. ...

Van Beek schroeftransport

Lees Interacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.