Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tablet! = de nieuwe field Xpert: Mobiele instrumentconfiguratie met de nieuwe SMT70

Field Xpert SMT70
25 mei 2018  |
NAARDEN - De Field Xpert SMT70 is een eenvoudig te bedienen en aanraakgevoelige tablet die wordt geleverd met een uitgebreide vooraf geïnstalleerde instrument bibliotheek waarmee het vinden en installeren van de juiste software componenten, dat vaak veel tijd en moeite kost, niet meer nodig is. Een speciale functie van de Field Xpert SMT70 is de ‘play knop’. Als deze wordt ingedrukt dan zal het juiste stuurprogramma worden geladen en automatisch een verbinding met het instrument worden opgebouwd. Niets kan sneller of eenvoudiger!

Instrument configuratie in ex en niet-ex gebieden

De nieuwe, krachtige industriële tablet pc voor instrument configuratie, Field Xpert SMT70 kan zowel in veilige als explosiegevaarlijke gebieden worden gebruikt. Het heeft een 11,6-inch scherm met een batterij levensduur van maximaal 14 uur. De tablet is in bijzonder geschikt voor inbedrijfstelling en onderhoud van veldinstrumenten met een digitale communicatie interface en stelt fabriekspersoneel in staat om eenvoudig het werk te documenteren en te beheren.

Laatste software via online updates

Field Xpert SMT70 heeft een moderne, intuïtieve gebruikersinterface en biedt online updates op basis van een veilige, industriële standaard Microsoft Windows omgeving.

Diverse protocollen ondersteund

De tablet biedt ondersteuning voor HART, PROFIBUS DP/PA, FOUNDATION Fieldbus, Modbus en de Endress+Hauser serviceprotocollen CDI, ISS, IPC en PCP. De instrumenten kunnen direct via een geschikte interface, modem of intelligente gateway, worden aangesloten. Dankzij de open integratie technologie kunnen in de toekomst overige protocollen eenvoudig worden ondersteund.

Uitgebreide instrument bibliotheek

De instrument bibliotheek van de SMT70 beschikt over meer dan 2700 instrument- en communicatie stuurprogramma’s voor Endress+Hauser en apparatuur van derden waarmee vrijwel alle HART en FOUNDATION Fieldbus instrumenten onmiddellijk kunnen worden geconfigureerd. Aanvullende stuurprogramma’s (DTM’s) van derden kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd. Als een instrument stuurprogramma ontbreekt kunnen de basisfuncties van het bijbehorende instrument nog steeds worden geconfigureerd door middel van een generieke HART of PROFIBUS profiel stuurprogramma.

Voordelen van Field Xpert SMT70:

  • Geen software installatie
  • Instrument stuurprogramma’s worden snel gevonden dankzij de grote, vooraf geïnstalleerde instrument bibliotheek
  • Eenvoudig gebruik via een intuïtieve aanraakgevoelige bedieningsinterface
  • Snelle en eenvoudige inbedrijfstelling en instrument diagnose dankzij de automatische one-click verbinding
  • Gegarandeerde up-to-date software via eenvoudige internet updates
  • Verzekerd van geoptimaliseerde onderhoudswerkzaamheden door het uitvoeren van Heartbeat Technology Verificatie, inclusief documentatie

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Endress+Hauser is een wereldwijde leider in meetinstrumentatie, services en solutions voor industriële procestechniek. Wij leveren process solutions voor flow, niveau, druk, analyse, temperatuur, recorders en digitale communicatie, het optimaliseren van processen op het vlak van...