Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlint nu de exclusieve leverancier in Nederland van Muhr, producent van beladingsbalgen.

Vlint nu de exclusieve leverancier in Nederland van Muhr, producent van beladingsbalgen.
10 nov 2017  |
LELYSTAD - Vlint, voorheen bekend als Nedfilter & Insolids, is vanaf nu de exclusieve leverancier in Nederland van Muhr, producent van beladingsbalgen. Het productgamma van Muhr is een goede aanvulling op het assortiment van Vlint Solids handling.

beladingsbalgenVlint adviseert en ondersteunt veel klanten uit de industriesector bij kwaliteit van proceslucht, ontstoffing en stofonderdrukking. Naast de DSH Hoppers, industriële Masterflex slangen, innovatieve en flexibele BFM manchetten en stofmonitoringssytemen zijn de Muhr beladingsbalgen een voorbeeld van de manier waarop Vlint klanten optimaal ondersteunt bij een zo stofvrij mogelijk verladings- en productieproces. Het doel is een zo beperkt mogelijke emissie te realiseren bij industrieën voor een schone en veilige (werk)omgeving. Dus zonder overlast voor aangrenzende (woon)gebieden en met zo min mogelijk verlies van product.

Ook de veilige werkomgeving van personeel is een belangrijke factor waarom Muhr beladingssystemen bijdragen aan de oplossingen van Vlint. Beladingssystemen, antistatische slangen, veilige filtratie en BFM-manch tten en veilige filtratie passen goed bij de focus op kwaliteit en veiligheid in industriële ATEX-omgevingen.

beladingsbalgenMet de Muhr-installaties die Vlint in Nederland levert, kunnen vrachtwagens, treinwagons en schepen efficiënt en stofvrij worden beladen. Muhr heeft zowel open, gesloten als gecombineerde beladingsbalgen in zijn gamma die nu door Vlint worden aangeboden. De technisch adviseurs kunnen op basis van een grondige analyse een passend advies bieden voor een beladingssysteem dat de laadtijd minimaliseert, een maximale vullingsgraad biedt met de meest efficiënte personele bezetting.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Vlint gaat voor een 360 graden benadering. Door onze uitgebreide kennis van filtratiesystemen, luchtverdeling en solids handling gaat Vlint door daar waar andere stoppen. Vlint is als totaalleverancier en dienstverlener de partij voor: het zuiveren...