Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlint levert ATEX-gecertificeerde snap-in fitting BFM Seeflex 040AS

Vlint levert ATEX-gecertificeerde snap-in fitting BFM Seeflex 040AS
4 aug 2020  |
LELYSTAD - Speciaal voor productie-omgevingen die explosiegevaarlijk zijn én waarbij voedselveiligheid van belang is, levert Vlint de Seeflex 040AS. Dit is een flexibele snap-in fitting van BFM die een snel verwisselbare en 100% lekdichte verbinding maakt.

Naast de ATEX-certificering is de BFM Seeflex 040AS nu ook gecertificeerd volgens de EC 10/2011 (plastic in contact met) en de 1935/2004 (materialen in contact met voedsel). Daarmee is deze snel verwisselbare BFM-fitting dus in het bijzonder geschikt voor de voedselverwerkende industrie

Vlint levert ATEX-gecertificeerde snap-in fitting BFM Seeflex 040AS

De Seeflex 040AS is gemaakt van zeer slijtvast PU-materiaal en dus geschikt voor doorvoer van alle soorten producten. Omdat het manchet semi-transparant is kan ook de productdoorvoer steeds gemonitord worden. Vlint is de officiële partner van BFM in de Benelux is en levert de standaard maten direct uit voorraad.

In de procesindustrie worden hoge eisen gesteld aan de koppelingen in procesleidingen, zoals fittingen en slangen. Deze zijn in de praktijk vaak kwetsbaar en onderhoudsgevoelig. De BFM-fittingen van Vlint maken de traditionele manchetten en slangenklemmen overbodig omdat de BFM-manchetten flexibel, supersnel verwisselbaar (zonder gereedschap) én 100% lekvrij zijn.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Vlint gaat voor een 360 graden benadering. Door onze uitgebreide kennis van filtratiesystemen, luchtverdeling en solids handling gaat Vlint door daar waar andere stoppen. Vlint is als totaalleverancier en dienstverlener de partij voor: het zuiveren...

Gerelateerde berichten