Beursprojecten Industrial Processing 2018

Beursprojecten Industrial Processing 2018
UTRECHT - Tijdens Industrial Processing worden interessante projecten en seminars georganiseerd. Eén daarvan is het Virtual Reality (VR)-project ‘Experiencing Solutions’. Beleef specifieke oplossingen in een industrieel proces met VR én met een koppeling naar de stands van de deelnemende bedrijven.

In een virtuele industriële omgeving maakt u kennis met de oplossingen die de deelnemende exposanten hebben voorbereid. U meldt zich van tevoren aan, zodat u gegarandeerd bent van een plek bij deze inspirerende en concrete beleving.

Een aantal bedrijven heeft in samenwerking met SPIE een VR-omgeving voor de bezoekers gecreëerd. Vooraf kunt u kiezen welke verzameling oplossingen u wenst te beleven.

Uiteraard zijn er meer projecten op de beursvloer waar u als ingeschreven bezoeker van Industrial Processing van kunt profiteren. Hieronder vindt u een overzicht:

Innovatie Tour (Proces Innovatie Prijs) Solids & Liquids

U wordt geïnformeerd over de actuele mogelijkheden van de ingebrachte innovaties waarbij noviteiten met de meeste stemmen worden gepresenteerd in een eregalerij. Bovendien heeft u de kans om bedrijven die genomineerd zijn voor de publieksprijs te bezoeken in een Innovatie Tour. U kunt deze Innovatie Tour gratis volgen en kunt zich hiervoor inschrijven in de registratiemodule.

Dit artikel is gepubliceerd door

In een virtuele industriële omgeving maakt u kennis met de oplossingen die de deelnemende exposanten hebben voorbereid. U meldt zich van tevoren aan, zodat u gegarandeerd bent van een plek bij deze inspirerende en concrete beleving. Een aantal bedrijven heeft in samenwerking met SPIE een VR-omgeving voor de bezoekers gecreëerd. Vooraf kunt u kiezen ...

Beursprojecten Industrial Processing 2018