Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beursprojecten Industrial Processing 2018

Beursprojecten Industrial Processing 2018
12 apr 2018  |
UTRECHT - Tijdens Industrial Processing worden interessante projecten en seminars georganiseerd. Eén daarvan is het Virtual Reality (VR)-project ‘Experiencing Solutions’. Beleef specifieke oplossingen in een industrieel proces met VR én met een koppeling naar de stands van de deelnemende bedrijven.

In een virtuele industriële omgeving maakt u kennis met de oplossingen die de deelnemende exposanten hebben voorbereid. U meldt zich van tevoren aan, zodat u gegarandeerd bent van een plek bij deze inspirerende en concrete beleving.

Een aantal bedrijven heeft in samenwerking met SPIE een VR-omgeving voor de bezoekers gecreëerd. Vooraf kunt u kiezen welke verzameling oplossingen u wenst te beleven.

Uiteraard zijn er meer projecten op de beursvloer waar u als ingeschreven bezoeker van Industrial Processing van kunt profiteren. Hieronder vindt u een overzicht:

Innovatie Tour (Proces Innovatie Prijs) Solids & Liquids

U wordt geïnformeerd over de actuele mogelijkheden van de ingebrachte innovaties waarbij noviteiten met de meeste stemmen worden gepresenteerd in een eregalerij. Bovendien heeft u de kans om bedrijven die genomineerd zijn voor de publieksprijs te bezoeken in een Innovatie Tour. U kunt deze Innovatie Tour gratis volgen en kunt zich hiervoor inschrijven in de registratiemodule.

Meer in Evenementen

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

BMC

BMC staat in voor de realisatie van Bulk Handling projecten in alle industriesectoren en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. BMC beschikt over eigen ontwerp en engineering, interne productie en verzorgt de volledige montage...

Meer van BMC

Gerelateerde berichten