Over bulktech

"U kunt op ons rekenen voor de laatste informatie over technologische oplossingen, apparatuur en branche-evenementen in de solids-procesindustrie, zodat u uw werk efficiënter kunt doen."

BulkTech informeert professionals over de handling en processing van poeders en stortgoederen en bestaat uit de website https://bulktech.nl en tweewekelijks uitgegeven digitale nieuwsbrieven.

Naast het laatste nieuws dat hier als eerste gelezen kan worden, biedt de website het meest uitgebreide overzicht van leveranciers en hun producten en de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen en het aanvragen van prijsopgaven bij relevante leveranciers.

De lezers van BulkTech zijn ontwerpers, constructeurs, chefs productie, procestechnologen & (plant)managers die zich bezighouden met de handling & processing van bulk solids.

Industrieën

BulkTech richt zich op professionals binnen een voedingsmiddelenindustrie, rubber- en kunststofindustrie, (bio-) energie, agro-industrie, farmacie, chemie, etc. waar gewerkt wordt in solids-productieprocessen.

BulkTech is onderdeel van:

Groundsailer Media B.V.
Kennemerstraatweg 115
1814 GE Alkmaar
The Netherlands

UITGELICHTE VIDEO