Zoek
Sluit dit zoekvak.

DMN-WESTINGHOUSE

Werken aan een toekomstbestendige droog-stortgoedindustrie

Meer dan 70 jaar geleden maakte DMN-WESTINGHOUSE een keuze die bepalend was voor ons verleden, heden en onze toekomst. Als onafhankelijk bedrijf willen we de droog-stortgoedindustrie hoogwaardige oplossingen leveren die jarenlang waarde blijven bieden.

Doseersluizen en wisselkleppen

Inmiddels zijn we een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van doseersluizen en wisselkleppen voor allerlei toepassingen in de droog-stortgoedindustrie. We bedienen onze klanten met een netwerk van toegewijde distributiepartners en eigen kantoren. In onze productiefaciliteiten in Nederland, Duitsland en de VS maken we hoogwaardige doseersluizen en wisselkleppen voor elke vraag, vereiste en toepassing in allerlei sectoren.

Gecertificeerde producten

Omdat de droog-stortgoedindustrie te maken heeft met steeds strengere eisen en regelgeving, zijn we uniek gepositioneerd om te voldoen aan nieuwe normen op het gebied van veiligheid, hygiëne en reinigbaarheid. Als fabrikant van hoogwaardige doseersluizen en wisselkleppen hebben we de kennis, vaardigheden en ervaring om de maatwerkoplossingen te creëren waarmee onze klanten de toekomst tegemoet kunnen treden. Om dat te bereiken, blijven we ervoor zorgen dat onze producten gekwalificeerd, geverifieerd en gecertificeerd zijn op het hoogste niveau.

Future-proof value

En daarmee is de keuze voor DMN-WESTINGHOUSE een duurzame beslissing. Want wij gaan net dat stapje verder – vandaag, morgen en elke dag die daarop volgt. Om toekomstbestendige meerwaarde te leveren.

Onze doseersluizen en wisselkleppen zijn geschikt voor een breed scala aan industrieën, bijvoorbeeld:
⊲ Diervoeding ⊲ Kunststoffen ⊲ Zuivel ⊲ Farmaceutisch ⊲ Dierenvoeding ⊲ Verf ⊲ Zuigelingenvoeding ⊲Biomassa ⊲ Banden ⊲ Aquacultuur ⊲ Mineralen ⊲ Levensmiddelen (koffie, granen, suiker, enz.) ⊲ Cosmetica ⊲ Recycling ⊲ Chemische stoffen ⊲ Batterijen

DMN-WESTINGHOUSE logo - BulkTech - BulkInside
BEDRIJFSNAAM:
DMN-WESTINGHOUSE
ADRES:
Gieterij 3
POSTCODE:
NL-2211 WC
PLAATS:
Noordwijkerhout
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 252 361 800
FAX NUMMER:
+31 252 375 972

Informatie aanvragen

Producten van DMN-WESTINGHOUSE

Wisselkleppen
Afsluiters
Doseerkleppen
Doseersluizen
Draaisluizen

Uitgelichte video

Evenementen

Events