Search
Close this search box.

Robbe Industries nv

Gespecialiseerd in wegen en vullen

Sinds 1845 is Robbe Industries nv gespecialiseerd in weeg-, verpakking- en transportprocessen die klanten in verschillende sectoren hebben geholpen.

Engineering & voorontwerp

In co-creatie met onze klanten, waarbij we ons transparant en flexibel opstellen, streven wij naar een volledige uitwerking in 3D tot in het kleinste detail.

In dit proces geven wij onze klanten genoeg ruimte voor eigen inbreng. Wij luisteren grondig en aan de hand van de noden leggen we meerdere voorstellen voor waarop feedbackrondes volgen.

Productie & montage

In ons atelier produceert ons team van echte vaklui machines en toestellen op maat. Wij hebben verschillende ruimtes: constructiehal metaal, elektronika-afdeling, softwarecorner, magazijn, montage/assemblage, draai- en freesruimte. Alles wordt grondig in-house getest met Factory Acceptance Test (FAT), ook bij installatie wordt alles uitvoerig gecontroleerd met een Site Acceptance Test (SAT).

Dienst na verkoop

Onze ploeg van ervaren techniekers en keurders verzorgt de controle, reparatie of herijking van uw machines. 40 gemotiveerde krachten staan voor u klaar! Telefonisch en per mail zijn we 24/24u bereikbaar. Wij gaan enkel voor tevreden klanten!

Robbe Industries nv
BEDRIJFSNAAM:
Robbe Industries nv
ADRES:
Noordlaan 7
POSTCODE:
8820
PLAATS:
Torhout
LAND:
België
TEL. NUMMER:
+32 50 21 25 47

Informatie aanvragen

Producten van Robbe Industries nv

Zakkenvulmachines
Volumetrische vulmachines
Gravimetrische vulmachines
IBC vulmachines
Afvulmachines
Big-Bag vulmachines
Gravimetrische doseersystemen
Volumetrische doseersystemen
Dynamische wegers
Statische wegers

Berichten van Robbe Industries nv

ROBBE Mobiele bunkerweger met capaciteit van 450m³uur voor het laden en lossen van schepen
TORHOUT - De ROBBE mobiele bunkerweger is een discontinu totaliserende weeginstallatie. Dit betrouwbaar weegsysteem is gemakkelijk te verplaatsen waardoor het zowel aan de kaai als in de loods opgesteld ...

Uitgelichte video

Evenementen

Events