Search
Close this search box.

Vraag de Expert

Heeft u een vraag met betrekking tot de verwerking van poeders, granulaten of stortgoed? Vraag de Expert!

Omdat zowel vragen als antwoorden worden weergegeven, verzoeken wij u om alleen informatie te delen welke u getoond wil hebben, of ons te wijzen op de informatie welke u niet getoond wil hebben.

Laat het ons ook weten indien er processen of werkgebieden zijn waarvoor u ook Experts zou willen zien.

Experts zijn beschikbaar in de onderstaande categorieën.

BulkTech heeft het recht om vragen te bewerken. Indien u vraag wordt gekozen, wordt deze samen met het antwoord van de Expert getoond.

Uw vraag stellen

Stuur ons uw vraag, en wij dienen deze direct in bij onze Expert voor dit proces. U kunt uw vraag hier stellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Recente vragen

Wij zijn een bedrijf dat in de betonindustrie vuurvast beton produceert, dit doen wij ook wel een handmatig m.b.v. een handmatige vlinderklep. Het mengsel wat bovenop de klep staat weegt ongeveer maximaal 2500kg. Heeft u voor een oplossing zodat we dit kunnen automatiseren, door middel bv. door een elektrische en/of een lucht gestuurde klep?
Ik ben veiligheidskundige bij Tata Steel in IJmuiden. De laatste weken hebben een aantal ongevallen gehad waarbij monteur zich bij het doorsnijden van een transportband of bij het schoonmaken van staaldraden van de inlage van een transportband gesneden hebben met een stanleymes. Om dit te voorkomen moeten naar andere methodes om transportbanden te delen. Mijn vragen zijn: Welke technieken cq...

Onze experts

Als Sales Manager bij Foeth is Michel Terlouw enthousiast over internationale handel en blinkt hij uit in het vinden van de perfecte match voor elke klant. In een bedrijf als Foeth zijn mensen met een gedegen technische achtergrond echt onmisbaar. Klanten van over de hele wereld komen onze uitgebreide voorraad gebruikte machines bekijken en het is essentieel om nauw samen te werken met elke klant om te bepalen welke machine het beste past bij de beoogde toepassing. Michel is gepassioneerd door het samenwerkingsproces om samen met de klant de ideale machine te vinden, omdat dit aansluit bij onze missie. Het streven naar de perfecte oplossing geeft niet alleen voldoening, maar draagt ook bij aan het bevorderen van duurzaamheid binnen de industrie.
Lees meer
40 jaar ervaring in het produceren en ontwerpen van flexibele verbindingen voor industriële toepassingen voor Food, Feed, Pharma, chemie en lucht. Door het combineren van al die ervaring en kennis uit verschillende industriën waarin hij actief is geweest Zijn doel is om door continue te blijven onderzoeken en experimenteren producten te kunnen maken die gecertificeerd zijn en altijd volgens de laatste wet- en regelgeving voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsstandaard. ‘Door mijn brede interesse in techniek zie ik een uitdaging in altijd op zoek te gaan naar nieuwere en betere oplossingen.’
Lees meer
Sinds 2010 Directeur-Eigenaar van Optyl en meer dan 15jaar ervaring in de analyse branche. Als solide partner in het stof en stofmeting segment, bied Optyl verschillende oplossingen voor uw stofprobleem met de nadruk op meten en kwantificeren. Niet enkel op een bureau kom je hem tegen maar zeer zeker in the field en op de schoorstenen om samen met de klant een oplossing uit te werken. Engineering en ontwikkeling worden persoonlijk door hem geleid en begeleid.
Lees meer
Meer dan 30 ervaring in de ontwikkeling en realisatie van projecten als projectmanager voor feed, aqua feed en petfood. Al 20 jaar werkzaam bij Dinnissen als accountmanager in de divisies feed, aqua feed en petfood. Specialist in het ontwikkelen van grote projecten met toegevoegde waarde gericht op pneumatisch transport, mengen, drogen, malen en coaten met vloeistof- en poedersystemen.
Lees meer

Uitgelichte video

Evenementen

Events