Vraag de Expert

Heeft u een vraag met betrekking tot de verwerking van poeders, granulaten of stortgoed? Vraag de Expert!

Omdat zowel vragen als antwoorden worden weergegeven, verzoeken wij u om alleen informatie te delen welke u getoond wil hebben, of ons te wijzen op de informatie welke u niet getoond wil hebben.

Laat het ons ook weten indien er processen of werkgebieden zijn waarvoor u ook Experts zou willen zien.

Experts zijn beschikbaar in de onderstaande categorieën.

BulkTech heeft het recht om vragen te bewerken. Indien u vraag wordt gekozen, wordt deze samen met het antwoord van de Expert getoond.

Uw vraag stellen

Stuur ons uw vraag, en wij dienen deze direct in bij onze Expert voor dit proces. U kunt uw vraag hier stellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Recente vragen

Ik ben veiligheidskundige bij Tata Steel in IJmuiden. De laatste weken hebben een aantal ongevallen gehad waarbij monteur zich bij het doorsnijden van een transportband of bij het schoonmaken van staaldraden van de inlage van een transportband gesneden hebben met een stanleymes. Om dit te voorkomen moeten naar andere methodes om transportbanden te delen. Mijn vragen zijn: Welke technieken cq...

Onze experts

40 jaar ervaring in het produceren en ontwerpen van flexibele verbindingen voor industriële toepassingen voor Food, Feed, Pharma, chemie en lucht. Door het combineren van al die ervaring en kennis uit verschillende industriën waarin hij actief is geweest Zijn doel is om door continue te blijven onderzoeken en experimenteren producten te kunnen maken die gecertificeerd zijn en altijd volgens de laatste wet- en regelgeving voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsstandaard. ‘Door mijn brede interesse in techniek zie ik een uitdaging in altijd op zoek te gaan naar nieuwere en betere oplossingen.’
Lees meer
Gerard van Schoten werkte onder veel verschillende andere titels voordat hij zijn huidige titel van managing director bereikte, en tevens technisch advies geeft. Hij is verantwoordelijk voor verkoop en technische ondersteuning over de hele wereld. Hij werkt sinds 2011 bij HETHON waar hij begon als monteur, dit is de strategie die het bedrijf nastreeft: zich alle lagen van het bedrijf eigen maken. Zo leren mensen bottom-up denken. In zijn werk reist hij de hele wereld over voor ondersteuning en advies aan klanten en agenten. Technologie, mensen, relaties en samenwerking hebben altijd zijn interesse gehad. De manier van werken met en het ondersteunen van klanten is altijd mensgericht. Het grote vermogen van Gerard is om zich in te leven in elke laag die nodig is in een proces. Hij kent de werking van de producten door en door en is een expert op het gebied van moeilijk stromende stoffen. Als geen ander kan hij klantuitdagingen vertalen naar HETHON-collega’s van Engineering en verkoop. HETHON heeft samen met zijn collega’s wereldwijd bijna 50 jaar ervaring in de behandeling van poeder en vloeistoffen.
Lees meer
Rob van Zetten is Senior Accountmanager Benelux, Scandinavië en de Baltische Staten bij DMN-WESTINGHOUSE. Met ruim 30 jaar werkervaring in de stortgoedwereld kent hij de vele facetten van de branche: van het werken met componenten tot complete processen. Zijn brede markt- en industriekennis is ongeëvenaard. Door zijn ervaring bij verschillende systeemintegrators in diverse technische- en commerciële rollen is hij perfect in staat om een heldere ROI en TCO te berekenen. In zijn huidige functie bij DMN-WESTINGHOUSE komt deze ervaring zeer goed van pas. Hij adviseert welke doseersluis of wisselklep in welke situatie te plaatsen en houdt daarbij rekening met zowel de duurzame als de financiële zijde van de oplossing. Zijn kennis van het proces ‘up- and downstream’ is hierin van grote toegevoegde waarde. Rob is specialist op het gebied van Aquaculture en heeft daarnaast aantoonbare kennis op het gebied van Food, Pharma, Petfood, Chemicals, Plastics, non-woven materials en minerals.
Lees meer
Sinds 2010 Directeur-Eigenaar van Optyl en meer dan 15jaar ervaring in de analyse branche. Als solide partner in het stof en stofmeting segment, bied Optyl verschillende oplossingen voor uw stofprobleem met de nadruk op meten en kwantificeren. Niet enkel op een bureau kom je hem tegen maar zeer zeker in the field en op de schoorstenen om samen met de klant een oplossing uit te werken. Engineering en ontwikkeling worden persoonlijk door hem geleid en begeleid.
Lees meer

Uitgelichte video

Evenementen

Events