Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carolien Ansems nieuwe algemeen directeur Euro Manchetten & Compensatoren

Carolien Ansems nieuwe algemeen directeur Euro Manchetten & Compensatoren
14 jan 2022  |
Kaatsheuvel - Euro Manchetten & Compensatoren start het nieuwe jaar met een nieuw hoofdstuk. Per 1 januari 2022 verwelkomt het bedrijf in flexibele verbindingen en luchttechniek Carolien Ansems als nieuwe algemeen directeur. Ansems volgt Walter van Loon op, eigenaar van Euro Manchetten, die het bedrijf in 40 jaar uitbouwde tot een toonaangevende, specialistische high tech-organisatie.

Met haar veelzijdige kennis en ervaring in bedrijfsvoering heeft Van Loon in Ansems de ideale partner gevonden om de volgende stap voor het bedrijf te zetten: het verder uitbouwen van innovatief maatwerk. Van Loon blijft zich op nieuwe, opkomende zakelijke kansen en uitdagingen richten.

Innovatief maatwerk

In deze volgende stap wil Euro Manchetten haar kracht, innovatief maatwerk, verder uitbouwen. Het bedrijft blijft streven naar het ontwikkelen van de meest nauwe aansluiting, beste verbinding en meest flexibele werking in zowel producten als samenwerkingen. Naast klantspecifieke oplossingen gaat Euro Manchetten zich nadrukkelijker profileren als toegankelijke kennispartner, waarin het bedrijf sterker zal belichten voor welke branches het een breed scala aan oplossingen biedt. Verder schaalt Euro Manchetten de eigen productielijnen op om zowel flexibiliteit in maatwerk, als het eigen productaanbod te verhogen.

“Euro Manchetten staat als een huis! Walter van Loon heeft een prachtig bedrijf neergezet. Met een stukje procesverbetering, gericht op ontwikkeling en innovatie, wil ik, samen met het team, het bedrijf niet alleen binnen de huidige markt ontwikkelen, maar ook nieuwe markten aanboren”

zegt Ansems

Grenzen opzoeken en verleggen
Wat het bedrijf deelt met zijn klanten, is dat vooruitgang zich blijft versnellen en dat techniek het domein is, waarin vooruitgang tastbaar wordt. Daarom blijft Euro Manchetten grenzen opzoeken en verleggen. Om niet alleen alle verwachtingen, kwaliteitsnormen, veiligheidseisen en duurzaamheidsdoelen te halen, maar deze steeds weer te overtreffen.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Euro-Manchetten & Compensatoren is ruim dertig jaar gespecialiseerd op het gebied van flexibele verbindingen en aanverwante producten. In totaal is er een zestal productgroepen te onderscheiden: manchetten weefsel-, rubber- en metaal-compensatoren luchtverdeelslangen vouwbalgen Zo bent...