Zoek
Sluit dit zoekvak.

De interactieve Motion Systems Truck van Parker rijdt door Nederland en België

De interactieve Motion Systems Truck van Parker rijdt door Nederland en België
2 apr 2019  |
Parker Hannifin, de wereldwijde marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën, heeft een tournee door Nederland en België gepland voor zijn interactieve expositietruck met daarin de nieuwste technologieën voor motion control.

De tournee vindt plaats van 23 april tot en met 3 mei en brengt een bezoek aan geselecteerde Nederlandse en Belgische distributeurs.

De Motion Systems Truck van Parker is, vanaf het begin in 2015, al een groot succes. Sinds die tijd heeft de truck meer dan 90.000 kilometer afgelegd en 11.000 bezoekers in 19 landen verwelkomd. De truck brengt de nieuwste innovatieve positionerings- en besturingsideeën daar waar de ontwerpers en ingenieurs hun werk doen. De truck biedt 48 m2 tentoonstellingsruimte die door twee verlengde panelen wordt gecreëerd.

interactieve Motion Systems Truck

Displayborden en interactieve zones omvatten ongeveer 200 producten uit het motion systems programma van Parker en is gericht op distributeurs, eindgebruikers en OEM-systemen. De displays worden gebruikt om de bezoeker een zo praktisch, boeiend en ‘hands-on’ mogelijke ervaring te geven. Op de iPads aan boord krijgen de bezoekers een virtuele, interactieve tour langs de producten met behulp van een door Parker ontwikkelde app. Onlangs zijn er nieuwe displayborden toegevoegd, die interactieve informatie geven over de nieuwste aandrijvingen, kleppen, actuatoren, pompen, motoren en IO Link producten van het bedrijf.

De truck tour biedt de mogelijkheid voor bestaande en nieuwe Parker klanten om op een innovatieve en professionele manier het motion systems programma te ervaren. De producten aan boord worden regelmatig aangepast zodat ze de nieuwste en meest interessante Parker producten weergeven.

Klik hier voor het programma  of volg Parker Hannifin op Twitter met de Hashtag #ParkerTruckTour voor de actuele actuele locaties.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologiën: hydrauliek, pneumatiek, slangen&koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing,...

Gerelateerde berichten