Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eenvoudig wegen…zoals u dat wilt!

ICS weegschalen (Industrial Compact Scales) van METTLER TOLEDO
8 nov 2018  |
De veelzijdige ICS weegschalen (Industrial Compact Scales) van METTLER TOLEDO zijn af te stemmen op uw behoeften. Ze leveren een uitstekende kwaliteit en betrouwbare weegresultaten voor bijvoorbeeld controlewegen, tellen en portioneren.

De ICS weegschalen zijn ontworpen voor zowel standaard weegprocessen als voor weegprocessen in de meest extreme omgevingen. Met drie verschillende modellen en diverse optionele schermweergaves, kunnen de ICS terminals aan vrijwel iedere wens voldoen.

Efficiënter productieproces

Het lcd-scherm van de ICS weegschaal bevordert een foutloze afleesbaarheid, ongeacht omstandigheden zoals verlichting in de werkomgeving. Met de colorWeigh functionaliteit wordt het productieproces nog efficiënter: door middel van kleurcodering is het afwegen voor de operator zeer duidelijk, snel en gebruiksvriendelijk.

Wilt u de data vastleggen en monitoren? Dan is er Databics/Collect+ om u te helpen met een snel en veilig databeheer. Met het uitgebreide datamanagement-systeem kunt u elke weegschaal direct vanaf iedere werkplek bedienen. Dit maakt het mogelijk om gegevens te verzamelen en beheren vanaf uw computer en helpt bij de benodigde informatie voor uw audits.

Bijna niet stuk te krijgen!

De ICS weegschalen zijn geschikt voor de meest extreme werkomstandigheden in elke industrie. Het hygiënische ontwerp heeft een metalen keypad zonder fysiek toegankelijke knoppen. Dit elimineert het risico op verontreiniging of waterophoping en beschermt tegen mechanische beschadigingen. De voorzijde van de terminal bestaat uit slechts één enkele roestvrijstalen plaat en dit maakt deze bijna onbreekbare weegschaal dé oplossing in extreme omstandigheden.

Meer weten?

Ontdek de voordelen van ICS weegschalen, zoals snelle en nauwkeurige weegresultaten, een efficiënte reiniging, eenvoudig databeheer en mobiele inzetbaarheid.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

METTLER TOLEDO levert weeg- en meetsystemen en weegcomponenten voor industriële processen, goederenstromen, laboratorium en handel. Weegschalen, weegterminals, weegplateaus tafel- en bokmodellen, op en in de vloer. Weegcomponenten zoals weegmodules en loadcells voor het wegend maken...

Gerelateerde berichten