Search
Close this search box.

Filcoflex heet u welkom voor een snelle blik in onze fabriek.

2 jul 2021  |
In deze korte video laten we je met trots onze schone productiefaciliteit in Nederland zien waar alle Filcoflex producten worden vervaardigd. Begin 2020 betrok Filcoflex deze nieuwe fabriek.

Deze video biedt ons de mogelijkheid om onze internationale klanten in meer dan 80 landen wereldwijd te laten zien hoe schoon en georganiseerd onze fabriek is. U ziet de gecoate vloeren, plafonds en LED-verlichting, het overzichtelijke onderdelenmagazijn, maar ook onze snijmachines en lasapparatuur. U kunt een goed beeld krijgen van de staat van ons materieel en het huishouden en onderhoud. Er is geen directe verbinding met de buitenwereld naar onze productieruimte. Geen glasvezels of andere gevaren van vreemde deeltjes of stoffen die in ons product terecht kunnen komen.

In deze fabriek worden alle flexibele verbindingen, manchetten, slang op rol, opblaasbare Big Bag afdichtingen, pakkingen en balgen vervaardigd. Aangezien we essentiële componenten voor voedsel- en farmaceutische productielijnen produceren, evenals hoogwaardige chemische fabrieken, begrijpen we dat een schone en georganiseerde productiefaciliteit van het grootste belang is om hoogwaardige flexibele verbindingen, manchetten, opblaasbare afdichtingen en pakkingen te garanderen.

Filcoflex vervaardigt hoogwaardige producten voor gebruik in poedertransport en poeder verwerkende systemen van hoogwaardige levensmiddelen, farmaceutische producten, kunststoffen en chemische poeder- en granulaatproducten. De gehele Filcoflex-productiefaciliteit is gebouwd om hoogwaardige flexibele verbindingen, manchetten, opblaasbare Big-Bag klemmen, pakkingen en balgen te vervaardigen naar klantontwerp. Alle producten worden op maat gemaakt. Alle producten worden gemaakt met een korte doorlooptijd.

De gehele faciliteit is gebouwd om in geval van noodorders van eindgebruikers binnen enkele uren of dagen volledig op maat gemaakte producten te kunnen vervaardigen. We begrijpen dat uw productielijn niet voor lange tijd kan worden uitgeschakeld en we bieden graag de flexibele huls of opblaasbare afdichting om uw installatie draaiende te houden, zodat u geen risicovolle, niet-hygiënische of onveilige noodreparaties hoeft te gebruiken met bijvoorbeeld ducttape of krimpfolie.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Filcoflex is een innovatief producerend bedrijf in de Nederlandse maakindustrie. Sinds 2006 zijn wij actief op het gebied van het produceren en innoveren van flexibele verbindingen, manchetten en afdichtingen voor de poeder- en bulk verwerkende...

Gerelateerde berichten