Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hitma-webinar over verminderen stilstand, mechanische stress en verontreinigingsrisico in biofarmaceutische pompprocessen

‌Bij het verplaatsen van vloeistoffen in (bio)farmaceutische processen kan shear stress optreden. Hierdoor kan het product beschadigen.
7 mei 2024  |
‌Bij het verplaatsen van vloeistoffen in (bio)farmaceutische processen kan shear stress optreden. Hierdoor kan het product beschadigen. Dit moet altijd worden voorkomen om de veiligheid van patiënten en de kwaliteit van medicijnen te garanderen. Om te laten zien hoe mechanische stress, stilstand van het proces en verontreinigingsrisico’s kunnen worden verminderd, organiseert Hitma samen met haar leverancier PSG BioTech op donderdag 6 juni 2024 om 10.00 uur een gratis webinar. Deelnemers komen binnen 60 minuten alles te weten over een veilig en efficiënt pompproces.

‌Inhoud webinar

Pomptechnologie vormt een belangrijke schakel in een veilig en gezond proces als het gaat om optimale operationele efficiëntie door stilstand te verminderen en een continue en soepele stroom door het proces te garanderen.

‌Tijdens het interactieve webinar vertellen Kevin de Jager (specialist single-use technologie bij Hitma) en Bas van Ravenswaaij (business development manager bij PSG BioTech) hoe downtime, kosten, shear stress en contaminatierisico’s kunnen worden teruggebracht door innovatieve pompen te gebruiken. Er is volop gelegenheid om tijdens het webinar vragen te stellen.

‌Het webinar is volledig in het Engels en te volgen op computer, tablet of telefoon.

‌Agenda Hitma-webinar 6 juni 2024 10.00 – 11.00 uur

  • Hoe operationele problemen te verminderen en risico’s te elimineren
  • Operationele efficiëntie optimaliseren
  • Verschillende (bio)farmaceutische toepassingen van pompen
  • Single-use pompen versus multiple-use pompen
  • Pompen en duurzaamheid
  • Q&A

‌Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich voor dit gratis webinar inschrijven via deze link.

Meer in Evenementen

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf en in elke industrie anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij...

Gerelateerde berichten