Idem Safety multifunctioneel UGB-deurslot in RVS316

Idem Safety multifunctioneel UGB-deurslot in RVS316

TOLLEBEEK - Nieuw in het assortiment van Inrato International: De Universal Gate Box (UGB-KLT).

De UGB-KLT is een robuuste RVS deurbeveiliging leverbaar met schuifgrendel of deurklink met geïntegreerde deurvanger. Uitgevoerd in glad gepolijst RVS 316 om aanhechting van vuil te minimaliseren en bestand tegen schoonmaakmiddel en hogedruk reiniging. Minimale bedrading per deur door uitbreiding met bedieningsknoppen, noodstopknoppen of signaleringen in de behuizing.

De houdkracht tot 4000N zorgt voor de vergrendeling terwijl de geïntegreerde noodontgrendeling aan de machinezijde gevaren door insluiting voorkomt. Gecodeerde RFID signalen zorgen voor anti-manipulatie volgens ISO 14119. Het multifunctioneel UGB-deurslot kan in alle machine-omgevingen toegepast worden tot PL e.

Klik hier voor meer informatie

Dit artikel is gepubliceerd door

Deskundig, flexibel en altijd oplossingen op maat. U zoekt een vakkundige oplossing voor machinebeveiliging, voertuigveiligheid en signaleringstechniek? Bij Inrato International vindt u altijd het beste antwoord op uw veiligheidsvraagstuk. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gesneden veiligheidsoplossingen, die praktijkgericht en daardoor heel haalbaar ...

Inrato International

Lees Interacties

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.