Zoeken
Sluit dit zoekvak.

KEMP BV en PKT werken samen aan ombouwproject

KEMP BV en PKT werken samen aan ombouwproject
24 apr 2018  |
AMBT DELDEN - ASB Grünland laat 2 verpakkingslijnen ombouwen tot een multifunctionele verpakkingslijn voor zowel potgrond als houtpellets.

KEMP BV en PKT hebben de handen in één geslagen voor een opdracht van ASB Grünland. Zij wilden dat de bestaande verpakkingslijnen werden omgebouwd tot een verpakkingslijn voor houtpellets. Er was sprake van een korte doorlooptijd van slechts 8,5 week tussen opdracht en oplevering van de installatie.

KEMP BV en PKT hebben de taken binnen het project duidelijk verdeeld. Zo is PKT verantwoordelijk voor de levering van de techniek voor de netto wegers en heeft KEMP BV de verantwoordelijkheid voor het opleveren van dit turn-key project op zich genomen, inclusief het ontwerpen van de onderlinge verbindingen en de levering en montage van alle apparatuur:

  • Pellet transport
  • Zeefinstallatie
  • PKT wegers

ASB Grünland is zeer tevreden dat het project binnen de overeengekomen tijd is opgeleverd.

Ook is de opdrachtgever tevreden met de capaciteit en behaalde nauwkeurigheden van alle onderdelen. Zowel de capaciteit als ook de nauwkeurigheid van de geleverde netto wegers en de zeef vallen binnen de specificatie.

Met deze investering is ASB Grünland in staat om zeer flexibel in te spelen op de vraag naar beide producten.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Van plan tot productie. Het motto van technisch adviesbureau KEMP BV is ‘van plan tot productie’. Maar het is de klant die bepaalt of een project vanaf het begin tot het eind wordt begeleid. KEMP...

Gerelateerde berichten