Zoek
Sluit dit zoekvak.

A-B-T bv

A-B-T bv profileert zich sinds de oprichting in januari 1994 als een echte specialist op het gebied van flow. Juist door deze specialisatie en een jarenlange ervaring in de toepassing van flowmeters in vrijwel elke industrie kan een goed onderbouwd advies worden gegeven voor elke flowapplicatie.

Advisering geschiedt doorgaans gratis! Zonder oogkleppen op te hebben zal een toepassing veelal worden ingevuld met producten uit het eigen brede leveringsprogramma. A-B-T bv werkt samen met ca. 15 fabrikanten. Deze vertegenwoordigen samen alle flowmeettechnieken die er zijn. Mede daardoor is een keuze van de “beste” debietmeter voor de applicatie opportuun. Uiteraard met aandacht voor nauwkeurigheid, turndown, en andere technische aspecten. Maar ook aanschaf- en installatiekosten, onderhoudsaspecten, etc. De cost of ownership vormt een rode draad in het engineering- en adviestraject.

Een bijzonder vakgebied vormen de ijkwaardige metingen van olie, aardgas, en diverse andere producten. Cryogene vloeistoffen niet uitgesloten. A-B-T bv heeft ook hier expertise opgebouwd, en levert complete meetinstallaties. Inmiddels zijn deze systemen ook MID-conform.

Naast het aanbieden van “standaard” oplossingen, worden ook specials voor moeilijkere applicaties uitgedacht. A-B-T bv denkt applicatiegericht en pretendeert méér te zijn dan alleen een verkooporganisatie van flowmeters.

BEDRIJFSNAAM:
A-B-T bv
ADRES:
Maidstone 28
POSTCODE:
5026 SK
PLAATS:
Tilburg
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31-13-5287225
FAX NUMMER:
+31-13-5216236

Informatie aanvragen

Uitgelichte video

Evenementen

Events