Flag of NetherlandsAdbulco Trading BV

Adbulco is een specialist in mogelijkheden en oplossingen voor de stortgoedindustrie. Meer dan 40 jaar ervaring met gassen, vloeistoffen, poeders, granulaten, mineralen en andere droge stortgoederen staat garant
voor inventieve en bewezen oplossingen.

Adbulco biedt een uitgebreid programma met hoogwaardige componenten voor het handmatig en automatisch regelen en/of afsluiten van verschillende productstromen, als gassen, vloeistoffen en droge stortgoederen.

Onze componenten worden ingezet in continu processen voor hun hoge betrouwbaarheid en lange levensduur. Ons programma omvat: schuifafsluiters, vlinderkleppen, kogelkranen, pendelkleppen, manchetafsluiters, zwenkafsluiters, irisdiafragma afsluiters, doseersluizen, wisselkleppen, doseer- en transportwormen, klontenbrekers en magneetfilters.

Speciale uitvoeringen in verschillende materialen, die in de door u gewenste uitvoering gebouwd worden.

De componenten zijn te leveren in vele maten, uitvoeringen en materialen. Afhankelijk van specificatie product- gas- en/of stofdicht in de productdoorgang en naar de atmosfeer. Naar wens kunnen de componenten aan de strengste normen voldoen die gelden in de chemische, voedingsmiddelen of farmaceutische industrie zoals ATEX (Zone 0 tot 2 en 20,21,22) FDA en DMT (drukstootvast en vlamdoorslag zeker) Drukrichtlijn 97/23/EG.

Adbulco Trading BV
De Ruijterplein 4
2014 AS
Haarlem
Noord-Holland
Netherlands
+31 (0)23 5219681
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief