Zoek
Sluit dit zoekvak.

ANPAK Industry Support & ATEX

ANPAK staat voor aanpakken. Familienaam Kapma omgekeerd geeft, met de M in N verbasterd, ANPAK. Als no-nonsens doorzetter en resultaat gedreven staat ANPAK voor veiligheid, geborgenheid en vertrouwen. Aanpakken op basis van feiten met blik op zijn doelen, uw doelen, en gestuurd op resultaten.

Een no-nonsens Industrie Support Bureau dat zijn klanten ontzorgt in levering van Project Management, Proces verbetering, Proces Veiligheid en Flexibele capaciteit.

Wij doen wat we zeggen, zodat u rustig kunt slapen en daar zijn wij trots op. Gefocust op de sterke eigenschappen van onze medewerkers. Trots op wat ze goed kunnen en goed doen. Wij belonen en motiveren de positieve zaken. Dat genereert succes. En van succes komt succes. Succes boeken en succes vieren doen we met z’n allen, en dat wordt gezien. Dat straalt vertrouwen uit. Vertrouwen, wat weer nieuwe kansen aantrekt.

Zeg nou zelf, wat motiveert meer: gakken, niets doen, of alleen benoemen wat fout gaat? Wij gakken en zijn daar trots op. Onze doelstelling is: “Het leukste bedrijf van Nederland worden”. Dus dat doen we. Op naar het leukste bedrijf van Nederland!

Anpak Industry Support & ATEX
BEDRIJFSNAAM:
ANPAK Industry Support & ATEX
ADRES:
Burggraaf 14
POSTCODE:
8448 MK
PLAATS:
Heerenveen
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 611247212

Informatie aanvragen

Producten van ANPAK Industry Support & ATEX

Consultancy

Uitgelichte video