Flag of NetherlandsB.O.S. Nederland

B.O.S. Nederland, gevestigd in het midden van het land, is uw leverancier op het gebied van nieuw- en verbouw van installatie, onderhoudsystemen, onderhoud- registratie, horizontaal- en verticaal transport en tevens dé leverancier van alle soorten onderdelen en componenten.

B.O.S. Nederland – Voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud

De diensten en producten zijn zeer divers en lopen sterk uiteen. Ons bedrijf heeft zich sterk gemaakt op het gebied van silo’s, kleppen en afsluiters, pijp- en trogschroeven,ontstoffingsfilters, silo systemen, beladingsbalgen, mengers en doseerunits en het leveringsprogramma van Waiweldai. De leveringen van genoemde componenten lopen uiteen van het leveren en monteren van een nieuwe vlinderklep tot het geheel uitvoeren van complete uitbreidings- of nieuwbouw projecten.

Maar B.O.S. Nederland biedt u nog meer. Vaak worden onderhoudswerkzaamheden uitgesteld tot op het moment dat het echt fout gaat of wanneer er ernstige storingen optreden. Wij bieden u het opstellen, signaleren en registreren en uitvoeren van uw onderhoudsschema voor die onderdelen en componenten welke periodiek geïnspecteerd dienen te worden. Op deze manier kunt u tijdig uw voorzorgsmaatregelen treffen.

B.O.S. Nederland
Keulenaar 14
3961 NM
WIJK BIJ DUURSTEDE
Netherlands
+31 (0)343-561189
+31 (0)343-561926
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief