Zoek
Sluit dit zoekvak.

B.O.S. Nederland

B.O.S. Nederland, gevestigd in het midden van het land, is uw leverancier op het gebied van nieuw- en verbouw van installatie, onderhoudsystemen, onderhoud- registratie, horizontaal- en verticaal transport en tevens dé leverancier van alle soorten onderdelen en componenten.

B.O.S. Nederland – Voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud

De diensten en producten zijn zeer divers en lopen sterk uiteen. Ons bedrijf heeft zich sterk gemaakt op het gebied van silo’s, kleppen en afsluiters, pijp- en trogschroeven,ontstoffingsfilters, silo systemen, beladingsbalgen, mengers en doseerunits en het leveringsprogramma van Waiweldai. De leveringen van genoemde componenten lopen uiteen van het leveren en monteren van een nieuwe vlinderklep tot het geheel uitvoeren van complete uitbreidings- of nieuwbouw projecten.

Maar B.O.S. Nederland biedt u nog meer. Vaak worden onderhoudswerkzaamheden uitgesteld tot op het moment dat het echt fout gaat of wanneer er ernstige storingen optreden. Wij bieden u het opstellen, signaleren en registreren en uitvoeren van uw onderhoudsschema voor die onderdelen en componenten welke periodiek geïnspecteerd dienen te worden. Op deze manier kunt u tijdig uw voorzorgsmaatregelen treffen.

B.O.S. Nederland
BEDRIJFSNAAM:
B.O.S. Nederland
ADRES:
Keulenaar 14
POSTCODE:
3961 NM
PLAATS:
WIJK BIJ DUURSTEDE
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 (0)343-561189
FAX NUMMER:
+31 (0)343-561926

Informatie aanvragen

Producten van B.O.S. Nederland

Schroeftransporteurs
Mengers
Mixers
Beladingsbalgen
Beladingsschroeven
Silo uitdraagapparatuur
Silo's
Gravimetrische doseersystemen
Volumetrische doseersystemen
Schuifkleppen
Vlinderkleppen
Silofilters

Uitgelichte video