Flag of NetherlandsBienfait bv

Bienfait is een onderneming met een enorm gamma aan kwaliteitsproducten. Deze zijn ondermeer noodzakelijk om de standtijd en continuiteit van productieprocessen te waarborgen. Als geen ander weten wij dat er vaak geen standaard oplossing voorhanden is.

Wij beschikken dan ook over vakbekwame, ervaren en enthousiaste mensen, die u van dienst kunnen zijn met advies, engineering, levering en montage van een totaalpakket. Want voor ons is het duidelijk, U vraagt en wij leveren. Probleem oplossend bezig zijn voor de klant, daar draait het om bij Bienfait. Ongeacht of U een grootafnemer bent uit de fijn mechanica, machinebouw, installatietechniek, chemie, farmacie, voedingsmiddelen- of procesindustrie dan wel een kleine zelfstandige.

Bij Bienfait wordt een ieder met een vraagstuk betreffende wegen, testen, droge stofproducten en precisie technieken geholpen. Door intensieve samenwerking met onze gekwalificeerde fabrikanten en partners kunnen wij zorg dragen voor de levering en montage van hoog gekwalificeerde componenten en systemen. Service scoort hoog bij ons.

Waar nodig begeleiden wij bij de bouw, de inbedrijfstelling en het gebruik van onze producten. In combinatie met een goedadvies en onze persoonlijke benadering zal Bienfait ook voor U de juiste partner zijn.

Bienfait bv
waarderweg 54
2031BP
Haarlem
Netherlands
0235530300
Visit website

INFORMATIE AANVRAGEN