Zoek
Sluit dit zoekvak.

Busch BV

Busch Vacuümpompen en Systemen is een van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Ons assortiment bestaat uit vacuüm-en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen, van verpakken tot ontgassen, van destilleren tot pneumatic conveying, om maar wat voorbeelden ten noemen. Met zelfstandige vestigingen in ruim 40 landen houdt Busch zich al meer dan 50 jaar bezig met vacuüm- en overdruktechniek.

De Nederlandse vestiging, Busch B.V. in Woerden, richt zich op de verkoop  van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren  van vacuümsystemen en onderhoud aan c.q. reparaties/revisies van deze producten. Ontwerp en constructie van vacuümsystemen  doen we voor Busch vestigingen wereldwijd. Nauwe samenwerking tussen vestigingen en jarenlange ervaring zorgen er voor dat recente technologieën worden meegenomen in het ontwerp en implementatie van onze vacuümoplossingen.

Goed en regelmatig onderhoud van vacuümpompen en-systemen werken het best en zijn het meest efficiënt, waardoor de bedrijfskosten worden beperkt en de productietijd en prestaties worden verbeterd. Wij bieden volledig op maat gemaakte service en onderhoud, om zo volledig te kunnen voldoen aan uw wensen. Preventief onderhoud, ondersteuning bij uitval en directe vervanging zijn voorbeelden van onze onderhoudsservice. Wij maken enkel gebruik van originele reserveonderdelen, zodat de prestaties van onze systemen optimaal blijven.

BEDRIJFSNAAM:
Busch BV
ADRES:
Pompmolenlaan 2
POSTCODE:
3447GK
PLAATS:
Woerden
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0348462300
FAX NUMMER:
0348422939

Informatie aanvragen

Uitgelichte video

Evenementen

Events