Flag of NetherlandsBWT Weegtechniek

BWT Weegtechniek is gevestigd te Boxtel. Specialist in gewichtsmeting,  gecertificeerd, NMi-erkend keurder en Verispect erkend.

Als een van Nederlands weinige bedrijven in zijn soort, bezit BWT BV referenties in allerlei sectoren.

BWT Weegtechniek bouwt weegapparatuur op maat naar locatie, aard en specifieke wensen van uw bedrijf. Indien u goed overweegt, kiest u voor weegapparatuur van BWT.

“Uw weegsysteem onze totale zorg” dit heeft al vele tevreden BWT-klanten opgeleverd. Door te luisteren naar de wensen van de klant heeft BWT een scala aan standaard hard- en software kunnen ontwikkelen die op relatief eenvoudige wijze aangepast kan worden aan de wensen van de klant.

BWT wil niet alleen een leverancier zijn van weegapparatuur maar bovenal een partner die u een complete weegoplossing levert. Het dient vermeld te worden dat zowel de software als de hardware in eigen huis vervaardigd wordt waardoor wij zeer adequaat kunnen reageren. Ook na de installatie staan wij garant en leveren een snelle en goede service.

Producten BWT Weegtechniek

Wij leveren, indicatoren, loadcells, weegsoftware, weegbalken, in-uitdoseren, weegbruggen, weegplateaus, palletweger, silo weger, etc. maatwerk van 0,01g tot 200.000kg.

BWT Weegtechniek
WEEGTECHNIEK
Havervelden 8
5281 PT
Boxtel
Noord-Brabant
Netherlands
+31 (0)411 67 77 88
+31 (0)847 46 31 64
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief