Flag of NetherlandsCamfil BV

De Camfil groep is wereldleider op het gebied van productie en ontwikkeling van duurzame luchtfilters en “clean air solutions”.

Camfil is één van de best vertegenwoordigde organisaties in de wereld met 26 productie-units en 6 R&D centra in Noord-Amerika, Europa en Azië. Onze passie  is het leveren van hoogwaardige en milieuvriendelijke, duurzame  producten en services met één doel: Schone lucht mogelijk maken!

Camfil levert al meer dan 50 jaar producten en diensten, die zorgen voor schone lucht, aan klanten in de hele wereld.

Specialismen Camfil

Schone lucht, luchtfiltratie, zakkenfilters, Hepa, Epa en Ulpa, City-Flo filters, duurzame luchtfilters, etc.

De Camfil Farr Groep is ‘s werelds grootste ontwerper en producent van luchtfilters met 24 productie-units en vier regionale R&D centra. We zijn gespecialiseerd in luchtfilteroplossingen die we zelf ontwerpen, testen en wereldwijd op de markt brengen.

Camfil Farr levert topkwaliteit luchtfiltratie oplossingen, met de langste levensduur, de laagste operationele en onderhoudskosten en de hoogste energie efficiency. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Onze Hi-flo zakkenfilters worden bijvoorbeeld standaard uitgerust met een FSC-houten frame en we bieden de “eco” en de “green” line aan, die uit gerecycled materiaal bestaat, en/of gerecycled kan worden.

Camfil BV
marketing
Galvanistraat 50
6716 AE
Ede
GLD
Netherlands
0318 696077
0318 631839
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief