Search
Close this search box.

COMSOL BV

COMSOL levert hoogwaardige technische simulatiesoftware: COMSOL Multiphysics. In de wetenschap en techniek wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van simulatiesoftware om een ontwerp, een proces of een product te toetsen aan realistische criteria. Het stelt bedrijven in staat sneller te innoveren, kosten te besparen en zo hun concurrentiepositie te versterken.

COMSOL Multiphysics is gebaseerd op de Eindige Elementen Methode en is uniek omdat het berekeningen in een onbegrensd aantal disciplines kan uitvoeren: warmtetransport, sterkteleer, stromingsleer(CFD), akoestiek, elektromagnetisme, plasmafysica, MEMS technologie en meer. De resultaten van elke discipline kunnen op een eenvoudige manier worden uitgewisseld en alles is tijdens een analyse direct beschikbaar.

Het programma maakt gebruik van de meest actuele ontwikkelingen op simulatiegebied, het beschikt over moderne solvers die o.a. het gebruik van computerclusters mogelijk maakt. Automatische volledige remeshing, uitgebreide interfacemogelijkheden naar alle gangbare CAD software (geometrie), interfaces naar diverse databases (materiaal) en naar Matlab (wiskunde).

Naast het basispakket COMSOL Multiphysics zijn er modules beschikbaar voor verdere, diepgaande, uitbreidingen in specifieke doelgebieden.

Comsol
BEDRIJFSNAAM:
COMSOL BV
ADRES:
Röntgenlaan 37
POSTCODE:
2719 DX
PLAATS:
Zoetermeer
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
079 363 4230
FAX NUMMER:
079 361 4212

Informatie aanvragen

Producten van COMSOL BV

Analyzers

Uitgelichte video

Evenementen

Events