Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dosco Sales & Engineering B.V.

Dosco Sales & Engineering is ruim 35 jaar actief als leverancier van industriële weeg-/meetapparatuur en procesautomatisering. Als geen ander bieden wij u doordachte oplossingen voor ‘turn-key’ weeg- en doseertechnische toepassingen en inline vocht-/dichtheidsmeting.

Als expert op ons vakgebied leveren wij hoogwaardige technische componenten maar ook complete installaties en weegtechnische-, besturingstechnische (PLC)-, en mechanische onderdelen.

Net als in diverse andere branches is ook in onze markt duurzaamheid van steeds groter belang geworden. Onze weeg- en doseerbanden bijvoorbeeld zijn dan ook altijd uitgerust met duurzaam RVS. Onze producten worden veel gebruikt in de levensmiddelenindustrie maar onder andere ook door bedrijven actief in petfood, vlees, tabak, zand en grind, zware industrie en chemie. Onze duurzame oplossingen zijn breed toepasbaar waarbij we altijd met een pasklare oplossing komen.

Al onze weeginstallaties kunnen worden aangevuld met procesbesturing en/of -automatisering voor de aansturing van uw productieproces. Naast deelleveringen zijn wij royaal in staat om complete ‘turn-key’ oplossingen te realiseren. Door regelmatig terugkerende projecten hebben wij hiermee ruime ervaring opgedaan.

Dosco … uw betrouwbare partner voor industrieel wegen, meten en doseren.

Door een grondige kennis van zaken, een intensieve gegevensuitwisseling op basis van (specifieke) wensen en eisen van u als klant en een uitgebreide afname vooraf, bent u altijd verzekerd van de juiste oplossing voor elke afzonderlijke weegtoepassing.

Wij hebben inmiddels enkele duizenden weegsystemen geleverd in een groot aantal landen binnen en buiten Europa. Onze eigen service-afdeling verzorgt de gehele engineering maar ook alle benodigde montagehandelingen, het onderhoud en de serviceverlening voor deze systemen.

Met onze officiële vertegenwoordiging van gespecialiseerde leveranciers, een uitgebreid leveringsprogramma en betaalbare service kunnen wij u de totaaloplossing bieden voor al uw weegproblemen.

Bent u benieuwd waarmee wij u van dienst kunnen zijn ?

Overweeg Dosco en neem vrijblijvend contact op.

Dosco Sales & Engineering
BEDRIJFSNAAM:
Dosco Sales & Engineering B.V.
ADRES:
Oostergracht 28
POSTCODE:
3763 LZ
PLAATS:
Soest
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 (0)35-6012734
FAX NUMMER:
+31 (0)35-6023206

Informatie aanvragen

Producten van Dosco Sales & Engineering B.V.

Gravimetrische doseersystemen
Volumetrische doseersystemen
Dynamische wegers
Statische wegers
Afsluiters
Doseerkleppen
Doseersluizen

Uitgelichte video

Evenementen

Events