Zoek
Sluit dit zoekvak.

Filcoflex

Filcoflex is een innovatief producerend bedrijf in de Nederlandse maakindustrie.

Sinds 2006 zijn wij actief op het gebied van het produceren en innoveren van flexibele verbindingen, manchetten en afdichtingen voor de poeder- en bulk verwerkende industrie, voornamelijk gericht op de levensmiddelen, farmaceutische en hoogwaardige grondstof producerende industrieën.

Filcoflex levert, adviseert, ondersteunt en verbind in meer dan 70 landen op alle continenten van de wereld.

Als afsplitsing van zusterbedrijf Euro- Manchetten & Compensatoren delen we samen meer dan 50 jaar ervaring in het produceren en ontwikkelen van maatwerk en hoogwaardige manchetten, flexibele verbindingen, weegbalgen en opblaasbare afdichtingen.

Filcoflex ondersteunt en adviseert u bij het ontwikkelen van uw oplossingen.

Door actief te zijn in vele industrieën en nauwe samenwerking met veel OEM machine bouwers en ingenieurs zijn wij goed op de hoogte van de diverse technieken en ontwikkelingen in diverse branches. Hierdoor kunnen wij technieken die in de ene branche ingeburgerd zijn meenemen in het ontwerp voor een andere branche waar dit een belangrijk innovatief ontwerp kan zijn.

Hiermee hebben we reeds meerdere innovatieve producten, oplossingen en technieken mogen introduceren.

Flexibele materialen worden ontwikkeld en getest in samenwerking met gerenommeerde laboratoria en instanties.

Filcoflex heeft veel kennis in huis over explosie veiligheid en levensmiddelen geschikte producten. Daarnaast beschikken wij in onze fabriek ook over eigen test faciliteiten en eigen meet en test apparatuur. Hiermee ondersteunen wij uw innovaties en ontwikkelingen.

Voorzien van de laatste productie technieken in onze fabriek vrezen wij niet voor nieuwe product groepen en ontwerpen. Filcoflex probeert nieuwe uitdagingen altijd te vertalen naar een functioneel eindproduct voor uw proces.

Filcoflex
BEDRIJFSNAAM:
Filcoflex
ADRES:
Luxemburgstraat 3
POSTCODE:
5171 PK
PLAATS:
Kaatsheuvel
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 (0) 416 764 764

Informatie aanvragen

Producten van Filcoflex

Compensatoren
Flexibele verbindingen
Manchetten

Uitgelichte video