Search
Close this search box.

GCM NV

GCM is (turn-key) leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de Bulk Handling en Recycling industrie. Maintenance is tevens één van de hoofdpijlers van GCM. Deze onderhoudswerken vinden 24/7 plaats in tal van verschillende bedrijfssectoren. GCM levert naast volledige installaties ook losse producten en vervangdelen voor installaties.

GCM is uniek door een totaalservice aan te bieden:
-Studie en engineeringsafdeling voor projectontwerp in 2/3D
-Constructie werkplaats
-Onderhouds- en montageafdeling 24/7 bereikbaar

Door deze totaalservice, gecombineerd met een hoog opgeleid team van ingenieurs en technische werknemers, kan GCM een continue groei sinds haar ontstaan voortleggen.

Specialisatie, full quality service en klantgerichtheid zijn maar enkele key-words van onze onderneming.

GCM heeft doorheen de jaren een verregaande specialisatie opgebouwd in diverse sectoren zoals o.a. :
-Staal industrie
-Petrochemische industrie
-Papier industrie
-Betonproducten en betonmortel industrie
-Voedselindustrie
-Cement industrie

Maintenance is net zoals de Bulk Handling en Recycling, een van de hoofdactiviteiten van GCM. Onze Maintenance afdeling is onder te verdelen in twee groepen; de mechanische en elektrische werken en service inspecties.

-Mechanische en elektrische (onderhouds-)werken
Voor zowel mechanische als elektrische (onderhouds-)werken kunt u 24/7 bij GCM terecht. Een hoog opgeleid team van ingenieurs en technische werknemers, staan dagelijks ter uwer beschikking om de meest uiteenlopende onderhoudswerken in tal van industrieën uit te voeren.

-Service inspecties
GCM biedt een volledig programma van periodiek service inspecties aan op o.a. ontstoffing installaties, bandtransporteurs en silo’s/silobeveiligingen. Deze inspecties worden gerapporteerd middels een uitgebreid inspectierapport inclusief foto’s en een eventueel van toepassing zijnde emissie verklaring.
Wanneer er tijdens deze inspectie gebreken worden gesignaleerd of aanbevelingen zijn, dan wordt er een offerte opgesteld. GCM beschikt over een uitgebreide stockvoorraad van spare-parts, waardoor een snelle reparatie of vervanging kan worden uitgevoerd.

Naast de service inspecties biedt GCM ook full-service maintenance contracten aan. Met dit type contracten kunt u de Total Cost of Ownership beter beheersbaar en daarmee in controle houden. Indien u hier meer informatie over wenst te verkrijgen, neemt u dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

GCM NV - Geodetics Construction Maintenance
BEDRIJFSNAAM:
GCM NV
ADRES:
Sagastraat 1
POSTCODE:
9041
PLAATS:
Gent
LAND:
België
TEL. NUMMER:
+3293676031
FAX NUMMER:
+3293675932

Informatie aanvragen

Producten van GCM NV

Bandtransporteurs
Stackers
Scheepsbeladers
Scheepslossers
Bunkers

Uitgelichte video

Evenementen

Events