Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gronfa Procestechniek B.V.

Gronfa Procestechniek; “The ideal mix of quality and service”

Gronfa Procestechniek fabriceert (snel-) mengers, roerwerken, inline en batch dispergeerders, colloidmolens, notenmolens, (high shear) homogenisatoren, vatenledigers, doseermachines en (af-) vulmachines.

Poeders oplossen? Homogeen mengen? Dispergeren of emulgeren? En weet u nog niet precies hoe? Een testmachine is aanwezig, waarmee u proeven kunt doen op lokatie, of bij Gronfa in Zutphen.

Op zoek naar een betrouwbare partner in de procestechniek? Al meer dan 60 jaar is Gronfa Procestechniek gedreven om samen met onze klanten een juiste oplossing te bedenken op het gebied van:

  • mengen en roeren
  • dispergeren, homogeniseren en vermalen
  • poeders oplossen
  • doseren en afvullen

Gronfa is industriebreed aktief, zodat beproefde processen over en weer met succes kunnen worden toegepast. Vanuit basis-componenten wordt de klantspecifieke oplossing gefabriceerd en, indien gewenst, op locatie geïnstalleerd. Verder biedt Gronfa de mogelijkheid voor het afsluiten van een preventief onderhoudscontract.

Visie Gronfa Procestechniek

Als Gronfa Procestechniek willen wij binnen ons vakgebeid een goede en betrouwbare gesprekspartner zijn voor onze klanten, waarbij wij gezamenlijk een kwalitatief hoogwaardige en juiste oplossing kunnen realiseren.

Missie Gronfa Procestechniek

Vanuit ons vakgebied leveren wij onze klanten een verbeterde kwaliteit van hun proces en produkt en dragen daarmee bij aan een grotere winstgevendheid. Door continue innovatie en produktontwikkeling ontwikkelen we onze kennis en produkten, ten dienste van onze klanten.

Gronfa Procestechniek
BEDRIJFSNAAM:
Gronfa Procestechniek B.V.
ADRES:
Brinkhorst 14
POSTCODE:
7207 BG
PLAATS:
Zutphen
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0575-523000

Informatie aanvragen

Producten van Gronfa Procestechniek B.V.

Molens
High shear mengers
Homogenisatoren
Laboratorium mengers
Mengers
Mixers
Peddelmengers
Planetaire mengers
Ploegschaarmengers
Roerwerken
Trommelmengers
Zakkenvulmachines
Volumetrische vulmachines
Gravimetrische vulmachines
Afvulmachines
Big-Bag vulmachines
Containervullers
Gravimetrische doseersystemen
Volumetrische doseersystemen

Uitgelichte video