Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herding Filtertechniek

Herding filtertechniek is de producent van filtermateriaal, filterinstallaties en complete industriële stofafzuigsystemen. Sinds de oprichting 35 jaar geleden, heeft Herding® zich ontwikkeld tot een wereldwijde leverancier van complete systemen voor alle sectoren in de industrie.

Droge stoffiltratie, dampafzuiging en hergebruik van producten, dat zijn onze hoofdactiviteiten. Voor het segment vloeistoffiltratie leveren wij fijnmazige filters voor snijvloeistoffen (olie en emulsies).

Herding filtertechniek staat al 35 jaar voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service

De naam Herding® staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service. Wij brengen kwaliteit in de praktijk en leveren het iedere dag. Wij werken aan een continue productverbetering en zijn permanent gericht op wat onze klanten willen. Dit hebben we vastgelegd in onze bedrijfsfilosofie.

“Alles uit één bron” is de basis van ons bedrijf. Wij bieden sterke flexibiliteit gekoppeld aan in-house productie op het hoogste niveau. Hierdoor bent u verzekerd dat al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Ons productiebedrijf in Duitsland staat voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbare installaties.

Herding Filtertechniek
BEDRIJFSNAAM:
Herding Filtertechniek
ADRES:
Impuls 91
POSTCODE:
1446WL
PLAATS:
Purmerend
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0299-405777
FAX NUMMER:
0299-405770

Informatie aanvragen

Producten van Herding Filtertechniek

Silofilters
Trommelfilters
Zakkenfilters
Zelfreinigende filters
Lamellenfilters
Patroonfilters
ATEX filters
Absoluutfilters
Doekenfilters
Enveloppenfilters

Uitgelichte video