Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hydrochemie Conhag B.V.

Bij Hydrochemie-Conhag BV (HYCON) in Berkel en Rodenrijs draait alles om de kwaliteit van water. Al sinds de oprichting in 1956, houdt de onderneming zich bezig met het importeren, fabriceren en leveren van machines, apparaten en installaties voor doseertechniek, waterbehandeling en vast/vloeistofscheiding.

Hycon Holding heeft voor zijn werkmaatschappijen de ISO9001-certificering sinds 2007 en werkt voortdurend aan het management systeem om de nieuwste en meest recente versie van de standaard (momenteel ISO9001: 2008). Dit certificaat verklaart dat Hycon voldoet aan alle processen die nodig zijn om de eisen van de klant. De artikelen met betrekking tot de ISO9001: 2008 certificering omvatten gebieden zoals contract beoordeling, ontwerp en ontwikkeling, productie, inkoop, kwaliteitscontrole en service.

Op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu is Hycon sinds 2005 – VCA** gecertificeerd.
Hiermee wordt aangetoond dat Hycon voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid.
Door de 2 sterren certificering voldoet Hycon aan de eis om als hoofdaannemer te mogen fungeren.

Sinds 2009 is Hycon in het bezit van het BRL-K903 certificaat en is derhalve gekwalificeerd voor het installeren van chemicaliën doseerinstallaties volgens hoofdgebied F. Door tevens het bezitten van de verschillende deelgebieden kan Hycon zich als specialist onderscheiden.

Hydrochemie Conhag B.V.
BEDRIJFSNAAM:
Hydrochemie Conhag B.V.
ADRES:
Industrieweg 94
POSTCODE:
2651 BD
PLAATS:
Berkel & Rodenrijs
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+ 0105115211

Informatie aanvragen

Producten van Hydrochemie Conhag B.V.

Mixers
Schuifkleppen
Vlinderkleppen

Uitgelichte video