Flag of NetherlandsJongerius

Jongerius – All about Solids and Liquids

Jongerius ontwerpt, levert en monteert installaties voor de opslag, transport en verwerking van poeders en vloeistoffen.

Het team van Jongerius wordt gevormd door een groep gedreven specialisten die allen tussen de 5 en 30 jaar ervaring hebben opgebouwd in het ontwerpen, leveren en onderhouden van industriële installaties voor droge en vloeistoffen.

Jongerius – Installaties voor de verwerking van Bulkgoederen

De overtuiging dat klanten alleen optimaal bediend kunnen worden door hen specialistisch en onderbouwd advies te geven op basis van praktijkervaring en know how, heeft het team van Jongerius bijeen gebracht. Het team wil voor haar klanten een partner zijn die hen adviseert en ondersteund van het eerste plan tot en met de laatste revisie. Het ervaren team van Jongerius zorgt onder leiding van de heer R.F. Meijerink (verkoop en bedrijfsvoering) voor de verkoop, engineering, project management en coördinatie.

Jongerius beschikt op haar eigen locatie in Nijkerk over een testcenter zodat voor nieuwe applicaties, processen of producten op juiste wijze testen uitgevoerd kunnen worden.

Uiteraard is het tevens mogelijk om apparatuur op locatie bij de gebruiker te testen, om zo tot een optimale oplossing en aanbieding te komen. Het team van specialisten staat hiervoor garant, en wordt uiteraard ondersteund door de fabrikanten van de vertegenwoordigde apparatuur.

Jongerius
Klompenmaker 10-12
3861 SK
Nijkerk
Gelderland
Netherlands
+31(0)33-7440070
+31(0)33-2464011
Visit website

INFORMATIE AANVRAGEN