Zoek
Sluit dit zoekvak.

KAESER Compressoren B.V.

KAESER KOMPRESSOREN is één van de grootste en meest succesvolle persluchtsysteemaanbieders in Europa met meer dan 5000 werknemers wereldwijd. De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een consequente klantgerichtheid, waaruit innovatieve producten en geavanceerde systeemoplossingen voortkomen.

Meer blowerlucht voor hetzelfde geld:

KAESER-schroefblowers gebruiken in vergelijking met gangbare blowers ca. 35% minder energie. Ook ten opzichte van tot nu toe bekende schroefblowers besparen ze veel energiekosten. De combinatie van blowerblok met efficiënt SIGMA PROFIEL, stromings geoptimaliseerde componenten, efficiënte krachtoverbrenging en aandrijfcomponenten met een hoog nuttig effect leidt tot een hoog vermogensrendement dat KAESER volgens de nauwe toleranties van ISO 1217 garandeert.

Lucht na een druk op de knop!

Na aansluiting op het stroom- en luchtnet zijn de KAESER-schroefblowers direct bedrijfsklaar. Olie vullen, aandrijfriem aanspannen, motor afstellen, de passende frequentieomvormer aanschaffen, programmeren en volgens EMC bekabelen, schakelschema’s tekenen, volgens CE en EMC laten keuren … dat is verleden tijd.

Complete, gecertificeerde machines van de systeemleverancier besparen objectief geld en tijd en staan gedurende vele jaren in voor een zeker bedrijf.

BEDRIJFSNAAM:
KAESER Compressoren B.V.
ADRES:
Generatorstraat 34
POSTCODE:
7556 RC
PLAATS:
Hengelo
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 742452900
FAX NUMMER:
+31 742452905

Informatie aanvragen

Producten van KAESER Compressoren B.V.

Blowers
Compressoren
Compensatoren

Uitgelichte video