Flag of NetherlandsKAESER Compressoren B.V.

KAESER KOMPRESSOREN is één van de grootste en meest succesvolle persluchtsysteemaanbieders in Europa met meer dan 5000 werknemers wereldwijd. De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een consequente klantgerichtheid, waaruit innovatieve producten en geavanceerde systeemoplossingen voortkomen.

Meer blowerlucht voor hetzelfde geld:

KAESER-schroefblowers gebruiken in vergelijking met gangbare blowers ca. 35% minder energie. Ook ten opzichte van tot nu toe bekende schroefblowers besparen ze veel energiekosten. De combinatie van blowerblok met efficiënt SIGMA PROFIEL, stromings geoptimaliseerde componenten, efficiënte krachtoverbrenging en aandrijfcomponenten met een hoog nuttig effect leidt tot een hoog vermogensrendement dat KAESER volgens de nauwe toleranties van ISO 1217 garandeert.

Lucht na een druk op de knop!

Na aansluiting op het stroom- en luchtnet zijn de KAESER-schroefblowers direct bedrijfsklaar. Olie vullen, aandrijfriem aanspannen, motor afstellen, de passende frequentieomvormer aanschaffen, programmeren en volgens EMC bekabelen, schakelschema’s tekenen, volgens CE en EMC laten keuren … dat is verleden tijd.

Complete, gecertificeerde machines van de systeemleverancier besparen objectief geld en tijd en staan gedurende vele jaren in voor een zeker bedrijf.

KAESER Compressoren B.V.
Sales Blowers
Generatorstraat 34
7556 RC
Hengelo
Netherlands
+31 742452900
+31 742452905
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief