Flag of NetherlandsKlinkenberg Zaanstad B.V.

Machinefabriek Klinkenberg Zaanstad b.v. gevestigd in Krommenie, is specialist in intern transport en bulkhandling door middel van transportschroeven.

Wij ontwerpen, fabriceren en leveren een uitgebreid programma van transportschroeven “trogtransporteur of kokertransporteur” voor diverse producten, uitdraagbodems en ”hoppers met uitdraagschroeven”, woelbakken, doseerschroeven, koelschroeven en verwarmingschroeven t.b.v. het steriliseren, pasteuriseren en uiteraard losse schroefassen cq. vijzels.

Klinkenberg Zaanstad – Producent van schroeftransporteurs

Tevens ontwerpen wij ontwaterings- persen voor afval, zak-compactoren en ketting/ bekerelevatoren, paddelmengers en lintmengers voor diverse media. Sinds enkele jaren is voor de gebruikers van transportschroeven de ATEX gaan leven, zoals een ieder weet is dit toch wel een hot item.

Daarom heeft Klinkenberg Zaanstad zich gespecialiseerd in het leveren van transportschroeven onder ATEX certificering. Om te bepalen tot welke categorie een apparaat behoort, dient het apparaat te worden gekeurd door een bij de EU aangemelde instantie (`Notified Body`).Voor ons is dit de TÜV.

Klinkenberg Zaanstad B.V.
Noordervaartdijk 3
1561 PS
Krommenie
Netherlands
+31 (0)75 628 7855
+31 (0)75 628 0476
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief