Zoek
Sluit dit zoekvak.

LeBlansch Bulkhandling Equipment

LeBlansch Bulkhandling Equipment biedt een compleet programma droge stoffen componenten voor het veilig en bedrijfszeker regelen of afsluiten van de productstroom onder hoppers, tanks, en silo’s. De componenten zijn toe te passen in mechanische, vrije val, lage druk, en vacuüm transportsystemen in de stortgoed en procesindustrie waar betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie een eerste vereiste is.

LeBlansch Bulkhandling Equipment levert de volgende producten

Het programma omvat de volgende componenten: zelfreinigende en snel reinigbare schuifafsluiters, flexibele rubber componenten, vlinderkleppen, doseersluizen, kogelafsluiters, pendelkleppen, manchetafsluiters, iris-diafragma afsluiter, monstername apparatuur, veiligheidscomponenten, zwenkafsluiters, transportschroeven en product wissels voor pneumatische & vrije val transportsystemen.

De specificaties

De componenten zijn te leveren in vele uitvoeringen en materialen. Ze zijn gas en (fijn)stof dicht tot maximaal 16 bar in zowel de productdoorgang als naar de atmosfeer. De componenten kunnen voldoen aan de strengste normen die gelden in de chemische, voedingsmiddelen of farmaceutische industrie zoals ATEX (Zone 20,21,22) FDA en DMT (drukstootvast en vonkdoorslagzeker klasse St1, St2 en St3).

LeBlansch Bulkhandling Equipment
BEDRIJFSNAAM:
LeBlansch Bulkhandling Equipment
ADRES:
Noordervaartdijk 3
POSTCODE:
1561 PS
PLAATS:
Krommenie
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 229 820236
FAX NUMMER:
+31 229 820237

Informatie aanvragen

Producten van LeBlansch Bulkhandling Equipment

Vacuümtransporteurs
Aero mechanische transporteurs
Compensatoren
Flexibele verbindingen
Manchetten
Monsternamesystemen
Schijventransporteurs
Aero mechanische transporteurs
Afvulmachines
Big-Bag vulmachines
Zakkenleegmachines
Regelkleppen
Schuifkleppen
Vlinderkleppen
Wisselkleppen
Afsluiters
Doseerkleppen
Doseersluizen

Uitgelichte video

Evenementen

Events