Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lutze Conveying Belux BVBA

Lutze Conveying Belux bvba is uw betrouwbare partner voor o.a. transportbanden, conveyor accessories, HiSafe systems, slijtbekleding, slurry pompen, slurry hoses, process technologie en Mill lining. Advies, engineering, levering, montage en 24-uur service gebeurt vanuit onze 3 vestigingen in Groot-Bijgaarden, Sint-Gillis-Waas en Haut-Sarts en dit alles volledig vanuit een VCA** visie. Onze jarenlange ervaring onder Metso Minerals BeLux stellen wij graag 24/24 ten dienste van u als klant.

Al meer dan 60 jaar is de LUTZE-groep een betrouwbare partner voor al haar nationale en internationale klanten.

Ons doel is om samen met al onze medewerkers te overtuigen door middel van prestaties en het leveren van kwaliteit.

Wij ondernemen daarbij binnen onze divisies transportsystemen en kunststoftechnologie toekomstgericht om voordeel voor onze klanten te bereiken. Hier vindt u een overzicht van belangrijke ontwikkelingen in de geschiedenis van de onderneming.

Met 30 strategisch gelegen vestigingen in Europa hebben Lutze Fördertechnik en Kunststofftechnik GmbH hun aanbod aan industriële partners goed ontwikkeld. Alle transporttechnische componenten voor transportbandsystemen zoals banden, rollen, aandrijftrommels- en keertrommels, bandschraper- en bandafdichtingssytemen alsmede slijtage verminderende componenten voor alle zwaar belaste onderdelen maken deel uit van het programma. Indien nodig worden oplossingen voor klanten ook op maat gemaakt en worden alle noodzakelijke accessoires geleverd.

Tot de innovaties bij het transport van materiaal behoren de zeer geavanceerde oplossingen op het gebied van bescherming tegen slijtage, geluidsisolatie en de vermindering van stofemissies. Op zoek naar nieuwe oplossingen worden daarbij problemen uit de praktijk, waarbij aankoeken of slijtage een grote rol spelen, grondig geanalyseerd. Samen met de klanten worden nieuwe technologische mogelijkheden die tot duurzame verbeteringen leiden ontwikkeld. Ze helpen aantoonbaar de levensduur te verlengen of bereiken op vele toepassingsgebieden een geoptimaliseerde werking van de systemen.

Lutze Conveying Belux - Transportbanden & Accessories
BEDRIJFSNAAM:
Lutze Conveying Belux BVBA
ADRES:
‘t Hofveld 5
POSTCODE:
1702
PLAATS:
Groot-Bijgaarden
LAND:
België
TEL. NUMMER:
003224810960
FAX NUMMER:
003224810961

Informatie aanvragen

Producten van Lutze Conveying Belux BVBA

Bandtransporteurs

Uitgelichte video