Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lutze Conveying Netherlands BV

Al meer dan 60 jaar is de LUTZE-groep een betrouwbare partner voor al haar nationale en internationale klanten.

Ons doel is om samen met al onze medewerkers te overtuigen door middel van prestaties en het leveren van kwaliteit.

Wij ondernemen daarbij binnen onze divisies transportsystemen en kunststoftechnologie toekomstgericht om voordeel voor onze klanten te bereiken. Hier vindt u een overzicht van belangrijke ontwikkelingen in de geschiedenis van de onderneming.

Met 30 strategisch gelegen vestigingen in Europa hebben Lutze Fördertechnik en Kunststofftechnik GmbH hun aanbod aan industriële partners goed ontwikkeld. Alle transporttechnische componenten voor transportbandsystemen zoals banden, rollen, aandrijftrommels- en keertrommels, bandschraper- en bandafdichtingssytemen alsmede slijtage verminderende componenten voor alle zwaar belaste onderdelen maken deel uit van het programma. Indien nodig worden oplossingen voor klanten ook op maat gemaakt en worden alle noodzakelijke accessoires geleverd.

Tot de innovaties bij het transport van materiaal behoren de zeer geavanceerde oplossingen op het gebied van bescherming tegen slijtage, geluidsisolatie en de vermindering van stofemissies. Op zoek naar nieuwe oplossingen worden daarbij problemen uit de praktijk, waarbij aankoeken of slijtage een grote rol spelen, grondig geanalyseerd. Samen met de klanten worden nieuwe technologische mogelijkheden die tot duurzame verbeteringen leiden ontwikkeld. Ze helpen aantoonbaar de levensduur te verlengen of bereiken op vele toepassingsgebieden een geoptimaliseerde werking van de systemen.

BEDRIJFSNAAM:
Lutze Conveying Netherlands BV
ADRES:
Bunsenstraat 19
POSTCODE:
3316GC
PLAATS:
Dordrecht
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
078-6186888
FAX NUMMER:
078-6173600

Informatie aanvragen

Producten van Lutze Conveying Netherlands BV

Bandtransporteurs

Uitgelichte video