Flag of NetherlandsNaaykens Luchttechnische Apparatenbouw BV

Al sinds 1945 is Naaykens een betrouwbare partner als het gaat om het produceren, onderhouden en vervangen van industriële ventilatoren, filters en afzuiginstallaties.

Als familiebedrijf leveren we al jaren meer dan alleen standaardproducten. Dankzij onze ruime ervaring in diverse industrieën zijn wij in staat problemen van onze klanten telkens weer te vertalen in oplossingen op maat. Of het nu gaat om een totaaloplossing ten aanzien van lucht- of milieutechnische problemen in uw bedrijf of het vervangen van losse componenten zoals filterkasten en leidingwerk: onze ingenieurs, tekenaars en monteurs denken te allen tijde met u mee.

De fabricage wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen in onze goed uitgeruste werkplaats. Indien gewenst zorgen onze monteurs ervoor dat de installatie correct wordt geplaatst. Tevens is Naaykens’ een betrouwbare partner als het gaat om het onderhouden en vervangen van ventilatoren en andere installaties. Op regelmatige basis voeren we inspecties en onderhoud uit, vervangen we onderdelen of een volledige installatie.

Naaykens Luchttechnische Apparatenbouw BV
Lovense Kanaaldijk 61
5013 BJ
Tilburg
Netherlands
+13 542 50 02
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief

Producten van Naaykens Luchttechnische Apparatenbouw BV