Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nivotherm B.V.

Nivotherm is uw gespecialiseerde leverancier voor niveausensoren, zoals niveauschakelaars en niveaumeting. Voor toepassing in vaste stoffen of vloeistoffen leveren wij u de juiste niveauschakelaar, als volmelder (overvulbeveiliging) of leegmelder. Niveaumeting voor opslagtanks of silo’s van 1 tot 60 meter hoog.

Nivotherm is importeur van niveausensoren, gefabriceerd in Europa, USA en Azië, door ISO-9001 gecertificeerde topfabrikanten. Door het brede leveringsprogramma kunnen wij u een niveausensor aanbieden die het beste past bij uw toepassing.

Voor temperatuurregeling van koelwater of smeerolie op motoren in scheepvaart en industrie leveren wij 2- of 3-weg thermostaten. Zonder hulpenergie of voorzien van elektrische of pneumatische aansturing.

Voor het meten en signaleren van de doorstroming van vaste stoffen zoals poeders en granulaten leveren wij flowsensoren (flow/no flow) en flowmeting

In waterzuiveringsinstallaties wordt gebruik gemaakt van slibspiegel niveaumeting , Nivotherm levert hiervoor een vaste opstelling en een portable uitvoering.

Nivotherm B.V. - Niveaumeting en temperatuurregelaars
BEDRIJFSNAAM:
Nivotherm B.V.
ADRES:
Nijverheidsweg 65
POSTCODE:
3341 LJ
PLAATS:
Hendrik Ido Ambacht
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31-(0)78-6817544
FAX NUMMER:
+31-(0)78-6817477

Informatie aanvragen

Producten van Nivotherm B.V.

Sensoren
Meters

Uitgelichte video