Zoek
Sluit dit zoekvak.

PRECIA-MOLEN

Wegen, doseren, tellen, controleren

Van ontwerp tot after sales service, PRECIA-MOLEN levert complete weegoplossingen voor iedere industriële sector.

De groep omvat drie divisies:

  • Precia-Molen SA (Frankrijk), een productie en verkoop divisie, verantwoordelijk voor ontwerp, productie en verkoop van weegapparatuur.
  • Precia-Molen Service (PMS, Frankrijk), een service divisie, verantwoordelijk voor de installatie van nieuwe apparatuur, after sales service, onderhoud en keuringen.
  • Precia-Molen, de internationale divisie met verschillende filialen in de wereld verantwoordelijk voor verkoop, service en keuringen in de betreffende regio’s.

Verhaal PRECIA-MOLEN

Het verhaal van PRECIA-MOLEN begint met een gedreven mens: Jean Escharavil. Hij richtte het bedrijf in 1951 op en wijdde zijn ziel en zaligheid, energie en ondernemersgeest aan de ontwikkeling van zijn jonge bedrijf, PRECIA.

Door Jean Escharavil en zijn team werden de fundamenten van deze succes story gelegd. De expertise, de continue innovaties evenals de mogelijkheid aan de wensen van de klanten te kunnen voldoen, maakt PRECIA-MOLEN tot een wereldleider in de weegindustrie.

Vandaag de dag werken onze ontwerp- en engineeringteams  nog steeds op basis van deze  jarenlange ervaring. De fundamentele PRECIA-MOLEN filosofie van ontwikkeling, innovatie, zekerheid en betrouwbaarheid wordt daarbij niet uit het oog verloren. En natuurlijk luisteren we naar wat onze klanten willen.

Bedrijven ontwikkelen zich en daarmee veranderen de behoeftes, we ontwerpen en leveren dus producten die aan deze nieuwe wensen voldoen. Deze synergie tussen bedrijven willen we in stand houden en waar nodig verbeteren.

PRECIA-MOLEN - Weegoplossingen voor de industriële sector
BEDRIJFSNAAM:
PRECIA-MOLEN
ADRES:
P.O. Box 3246
POSTCODE:
4800DE
PLAATS:
Breda
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 76 5242503
FAX NUMMER:
+31 76 5228039

Informatie aanvragen

Producten van PRECIA-MOLEN

Statische wegers

Uitgelichte video