Prinsen Agricultural & Handling Solutions

Prinsen is een familiebedrijf sinds 1892. Onze internationaal opererende onderneming met eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en Canada is gespecialiseerd in naoogst verwerkingstechniek. Het gaat dan om het in- en uitschuren, sorteren, wegen, verpakken en palletiseren van producten als aardappelen, uien, wortelen, rode bieten, graan, pallets en cacao. De producten worden geleverd aan telers en verwerkers in zowel de landbouw als de industrie.

Complete ondersteuning

Onze dienstverlening beslaat het volledige terrein van ontwerp, advisering, financiering, installatie, onderhoud, reparatie en terugname van machines aan het einde van de gebruiksperiode.

Innovatief maatwerk

Prinsen speelt in op de laatste technologische ontwikkelingen en biedt machines geheel op maat aan. Wij werken daarbij samen met gerenommeerde fabrikanten. Door de jarenlange ervaring en de technische expertise van onze medewerkers kunnen wij u voorzien van een product dat aansluit op uw specifieke wensen.

Wij zijn u graag van dienst

Op onze website kunt u meer informatie vinden over onze producten en dienstverlening. Bent u geïnteresseerd neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor nadere kennismaking en een vrijblijvend advies.

Prinsen Agricultural & Handling Solutions
COMPANY NAME:
Prinsen Agricultural & Handling Solutions
ADDRESS:
Traktieweg 18
ZIPCODE:
8304 BA
CITY:
Emmeloord
COUNTRY:
Nederland
PHONE NUMBER:
0527 611648

Informatie aanvragen

Producten van Prinsen Agricultural & Handling Solutions

Big-Bag vulmachines
Weegsystemen

Uitgelichte video

Evenementen

Events