Zoek
Sluit dit zoekvak.

Revas Multiservice bv

Revas Multiservice is servicegericht bedrijf dat voor diverse klanten in verschillende branches inspecties, onderhoud en revisie werkzaamheden verricht.

Branches waarin Revas Multiservice actief is

De verschillende branches zijn o.a. mengvoederindustrie, destructie, papierindustrie, zandwinindustrie, e.d.

Ook hebben wij de mogelijkheid om het een en ander in eigen huis te produceren. Mogelijkheden zijn o.a. het maken van complete transportschroeven, elevatoren kettingtransporteurs, hamermolens, brekers, zeven, enz.

Sinds begin 2009 zijn wij als bedrijf vca* gecertificeerd.

De service van Revas Multiservice

De service van Revas Multiservice begint met de nauwkeurige montage van vernieuwde onderdelen in uw installatie. Het vervolg van de service bestaat uit drie stappen: inspectie, revisie en onderhoud.

Inspectie: Revas Multiservice bekijkt, beoordeelt en meet de installatie. U krijgt dan snel een rapport en u ziet het meteen: dit is de status en deze reparaties zijn urgent.

De tweede stap is een revisieslag volgens offerte. modernisering van een bepaald gedeelte en reparatie van onderdelen zorgen ervoor dat u een nieuw beginpunt heeft. Uw installatie kan er weer jaren tegenaan.

Een uitgekiend onderhoudsschema zorgt daarna voor zekerheid. Revas Multiservice vervangt volgens een afgesproken interval de lagers en andere kwetsbare onderdelen. Uw productie gaat onverstoorbaar door.

Revas Multiservice
BEDRIJFSNAAM:
Revas Multiservice bv
ADRES:
Prinsenweide 40
POSTCODE:
7317 BC
PLAATS:
Apeldoorn
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31(0)55-5766380
FAX NUMMER:
nvt

Informatie aanvragen

Producten van Revas Multiservice bv

Molens
Elevatoren
Schroeftransporteurs
Kettingtransporteurs
Uitstroombevorderingen
Bunkers

Uitgelichte video